Carousel hot news

Şumi, între fasole cu cîrnăciori şi cereale cu lapte!

Marius Şumudică este rezervat înaintea meciului de joi cu West Ham (de la ora 21:00, 2-2 în tur) pentru că, spune el, "ar fi o surpriză dacă Astra ar elimina-o pe West Ham"....
05.08.2015 | 19:45
Şumi, între fasole cu cîrnăciori şi cereale cu lapte!

Marius Şumudică este rezervat înaintea meciului de joi cu West Ham (de la ora 21:00, 2-2 în tur) pentru că, spune el, “ar fi o surpriză dacă Astra ar elimina-o pe West Ham”.

“Va fi o partidă extraordinar de grea. Imediat după ce s-a terminat prima partidă l-am zis jucătorilor că nu am realizat nimic. Am făcut o partidă foarte bună, dar mai este returul şi se poate întîmpla orice.

VIDEO / Vizită emoţionantă pentru olteni! SHOW, Tudor Gheorghe

Ar fi o surpriză dacă Astra ar elimina-o pe West Ham, altfel nu. Trebuie să dăm 100% pentru a avea şanse. Sperăm la un rezultat pozitiv, care vineri să ne dea ocazia de a urmări tragerea la sorţi pentru Europa League.

PARTIZAN – STEAUA. “La Belgrad îi aşteaptă IADUL. Am fost ACOLO!”

Am intrat pe un site cu ştiri despre West Ham şi am văzut că a făcut o ofertă de 16 milioane de euro pentru Javier Hernandez, de la Manchester United. Deci vă daţi seama cu ce echipă ne batem.

Breakfast-ul la ei înseamnă fasole şi cîrnăciori şi cînd joacă mănîncă terenul. Noi abia descoperim fulgii şi cerealele”, a spus Şumudică la conferinţa de presă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri