News

Fată de 14 ani găsită moartă, în Botoșani. Ar fi participat la un joc online în care i se cerea „sacrificiul suprem”

O fată de 14 ani a fost găsită moartă, în Botoșani, după ce ar fi jucat un joc online în care i se cerea să se sinucidă.
06.09.2021 | 16:29
Fata de 14 ani gasita moarta in Botosani Ar fi participat la un joc online in care i se cerea sacrificiul suprem
Fată de 14 ani găsită moartă, în Botoșani. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Adolescenta ar fi decis să își ia propria viața, după ce ar fi participat la un joc online în care i s-ar fi cerut „sacrificiul suprem”.

Fată de 14 ani, moartă din cauza unui joc online. Ce a făcut aceasta

Aceasta a fost găsită fără suflare într-o anexă a casei în care locuia alături de părinți, în Botoșani. Tragedia a avut loc duminică, iar adolescenta a fost descoperită fără viață chiar de fratele său.

ADVERTISEMENT

Băiatul a sunat la 112, iar medicii au sosit de urgență la fața locului. Aceștia nu au mai putut face nimic pentru fată, care a murit. Totul s-a întâmplat în localitatea Coţuşca, judeţul Botoşani.

Potrivit informațiilor date de primarul de aici, Constantin Viorel Ciobanu, fata ar fi murit după ce ar fi jucat un joc în care i s-ar fi cerut „sacrificiul suprem”, adică să își ia propria viața, acesta fiind motivul pentru care ea s-a spânzurat, conform BotoșaniNews.

ADVERTISEMENT

„Din ce am înțeles, juca un joc pe internet în care i se cerea până la sacrificiul suprem”, a spus primarul comunei Coțușca.

Declarațiile primarului din localitatea în care o fată s-a sinucis pentru un joc online

Totuși, el a afirmat că este o anchetă în derulare în acest caz, dar se pare că după ce ar fi analizat telefonul tinerei, s-ar fi descoperit jocul respectiv și ce i se cerea fetei să facă.

ADVERTISEMENT

Așadar, informația nu este una oficială, dar primarul susține că sinuciderea din cauza jocului ar fi ipoteza luată în calcul de Procuratură.

„Eu aseară am fost anunţat, însă nu am avut puterea să mă duc acolo să văd cum stau lucrurile, pentru că e anchetă în derulare.

ADVERTISEMENT

Se pare că Procuratura a luat telefonul şi a constatat lucrul acesta. Nu este oficial, dar cei care au fost acolo mi-au transmis lucrul acesta”, a mai declarat Constantin Viorel Ciobanu.

Totodată, primarul a mai declarat și că familia din care provine fata este una „cu bunăstare”.

„Familiile, şi părinţii, şi unchii, sunt oameni cu bunăstare, nu oameni dintr-o categorie socială mai scăzută. E destul de neplăcut”, a mai spus Constantin Viorel Ciobanu.

Părinții fetei erau plecați la muncă în străinătate, iar adolescenta și fratele ei erau în grija unchiului lor. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: