News

Fată de 15 ani din Tulcea, gest disperat din cauza unui incendiu. A sărit de la etajul 4 al blocului

O fată de 15 ani a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Tulcea. Gestul disperat al copilei a venit în urma unui incendiu care i-a cuprins apartamentul.
28.10.2021 | 09:28
Fata de 15 ani din Tulcea gest disperat din cauza unui incendiu A sarit de la etajul 4 al blocului
ADVERTISEMENT

Eveniment dramatic petrecut noaptea trecută în municipiul Tulcea. În încercarea de a-și salva viața după ce apartamentul în care se afla a fost cuprins de flăcări, o fată de 15 ani a sărit de la etajul 4.

Copila a fost găsită de pompieri și transportată la spital. Aceasta prezenta multiple traumatisme cauzate de la căderea de la mare înălțime.

ADVERTISEMENT

În urma aceluiași incendiu, la spital au ajuns alte două persoane din imobil care au acuzat intoxicații cu fum.

O fată de 15 ani a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Tulcea. Gestul, venit în urma unui incendiu

Potrivit celor de la Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit, în jurul orei 21.35, la un bloc de locuințe situat pe strada Eternității din municipiul Tulcea.

ADVERTISEMENT

La locul incendiului au intervenit 5 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și o ambulanță SAJ.

Fata de 15 ani a sărit de la etaj înainte de sosirea pompierilor şi a fost găsită în faţa blocului, cu multiple traumatisme provocate de căderea violentă.

ADVERTISEMENT

”Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru și se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului.

La sosirea forțelor de intervenție, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin, de aproximativ 15 ani, conștientă, ce prezenta multiple traumatisme în urma căderii de la înălțime.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la UPU Tulcea”, au anunțat cei de la ISU, conform TlNews.

Incendiul din Tulcea, stins rapid de pompieri

Dată fiind intervenția rapidă a pompierilor, incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute, împiedicând extinderea flăcărilor la restul locuinței.

Alături de fata de 15 ani, au mai fost transportate la spital încă două persoane, care s-au autoevacuat din apartament, dar au fost intoxicate din cauza fumului gros emanat de incendiu.

ADVERTISEMENT
Tags: