ADVERTISEMENT
News

Fată de 15 ani, răpită în centrul Clujului. Momentul, surprins de camerele de supraveghere. Video

Autor: Adrian Baciu | 15.01.2021 | 17:58
Fată de 15 ani, răpită în centrul Clujului. Momentul, surprins de camerele de supraveghere. Video
Fată de 15 ani, răpită în centrul Clujului. Momentul, surprins de camerele de supraveghere. Sursa foto: colaj Fanatik

Imagini extrem de grave surprinse de camerele de supraveghere, joi seară, în centrul Clujului. O fată de 15 ani a fost răpită de trei bărbați, dintr-o stație de autobuz, târâtă și băgată într-un autoturism.

ADVERTISEMENT

În filmare se observă cum un BMW negru se deplasează cu viteză, oprește brusc într-o stație de autobuz, iar apoi câțiva indivizi se năpustesc asupra fetei.

Tot acest episod al răpirii se derulează sub privirile îngrozite ale oamenilor care se aflau în stație. Niciunul dintre aceștia nu are vreo reacție de ajutor față de minoră.

O minoră de 15 ani din Cluj, răpită în plină stradă. Momentul, surprins de camerele de supraveghere

O nouă răpire de minori a avut loc în România. O fată de 15 ani a fost răpită și urcată cu forța într-o mașină, lucru care reiese din imaginile filmate într-o stație de autobuz din centrul Clujului.

ADVERTISEMENT

Răpirea a avut loc în seara zilei de 14 ianuarie, iar autorii răpirii au fost prinși de Poliție, scrie presa locală din Cluj-Napoca. Acești indivizi au vârste de 25, 26 și 34 de ani.

Potrivit ȘtirideCluj, care citează surse judiciare, autorii răpirii o cunoșteau pe tânăra de 15 ani. ”Unul dintre ei era în relație de concubinaj cu tânăra de 15 ani sau era chiar fostul soț. Motivul răpirii este încă neclar”, spun anchetatorii.

Reacția oficială a Poliției

Din comunicatul oficial al Poliției reiese faptul că, la scurt timp după ce a fost răpită, tânăra a reușit să sară din vehiculul celor trei bărbați. Ulterior, mașina acestora a fost depistată, iar cei trei au fost arestați.

ADVERTISEMENT

”La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale și cei ai Secției 1 Poliție au reținut pentru o perioadă de 24 de ore trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 14 ianuarie, în jurul orei 18.40, cu privire la faptul că o tânără care se afla pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost constrânsă să urce într-un autoturism, care ulterior a fost pus în mișcare.

ADVERTISEMENT

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, județul Timiș, a coborât din autoturismul menționat și ar fi contrâns-o fizic pe tânără de 15 ani, din comuna Baciu, județul Cluj, să urce în interiorul acestuia.

După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecției străzilor Cuza-Vodă – Frédéric Joliot-Curie, tânăra a deschis una dintre portiere și a ieșit afară din interiorul autovehiculului.

ADVERTISEMENT

În baza sesizării s-au constituit echipe operative complexe pentru identificarea în cel mai scurt timp a autoturismului și a persoanelor implicate, iar în cursul nopții mașina indicată a fost depistată pe raza localității Ciucea, în județul Cluj.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore”, se arată în comunicatul Poliției.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!