News

Fată de 15 ani, salvată în ultima clipă din fața metroului la stația Dristor. Momentul, surprins de camere

10.02.2021 | 18:07
Fata de 15 ani salvata in ultima clipa din fata metroului la statia Dristor Momentul surprins de camere
ADVERTISEMENT

Momente dramatice în fața metroului de la stația Dristor. O fată de 15 ani care s-a aruncat în fața metroului a fost salvată în ultima clipă, chiar cu o fracțiune de secundă înainte de intrarea garniturii de metrou în stație.

Din primele informații, minora din Capitală ar fi încercat să se sinucidă din cauza unor probleme de ordin familial.

ADVERTISEMENT

Norocul ei a fost că în momentul gestului extrem, un spirit extraordinar au avut doi oameni aflați pe peron. Aceștia au tras-o de mâini și au ridicat-o de pe șine la o secundă până să vină metroul.

Fată de 15 ani, salvată în ultima clipă din fața metroului la stația Dristor

Imagini cutremurătoare surprinse de camerele de supraveghere la o stație de metrou din Capitală. O fată de 15 ani s-a aruncat pe șinele de metrou în zona Dristor 1.

ADVERTISEMENT

Din fericire, aceasta a fost salvată în ultima clipă de către doi pasageri care se aflau în stație. Aceștia au reușit să o tragă din fața metroului în ultima secundă, când acesta era foarte aproape.

Momentul a fost surprins de camere de supraveghere din apropiere. Potrivit ObservatorNews, tânăra ar fi recurs la acest gest din cauza faptului că părinții ei se află în prag de divorț. Incidentul s-a produs miercuri după-amiază în stația de metrou Dristor 1. Conform ultimelor informații, tânăra este bine.

ADVERTISEMENT

Reacția Metrorex după acest incident

Compania Metrorex a emis un comunicat în care anunță că acest incident este cercetat de Poliție. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou.

”Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.

ADVERTISEMENT

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu, potrivit realitatea.net.

ADVERTISEMENT