News

Fată de 18 ani din Câmpina, abuzată de mai mulți bărbați. Fusese chemată la o petrecere de către două adolescente

O fată de 18 ani din Câmpina a fost abuzată de mai mulți bărbați. Fusese invitată la o petrecere de către două adolescente.
09.06.2021 | 22:22
Fata de 18 ani din Campina abuzata de mai multi barbati Fusese chemata la o petrecere de catre doua adolescente
Fată de 18 ani din Câmpina, abuzată de mai mulți bărbați. Fusese chemată la o petrecere de către două adolescente Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O tânără de 18 ani din Prahova a trăit un adevărat coșmar. Aceasta a fost invitată la o petrecere de două adolescente de 15 ani, dar s-a trezit imobilizată și violată.

Cele două fete au ademenit-o într-un apartament din Ploiești. Victima a mai plecat de acolo abia a doua zi.

ADVERTISEMENT

Fată de 18 ani din Câmpina, abuzată de mai mulți bărbați. Fusese chemată la o petrecere de către două adolescente

Totul s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 mai. Fata a fost sechestrată și amenințată de cele două adolescente.

În locuința în care a fost chemată tânăra de 18 ani se aflau 12 bărbați. Aceasta a fost legată de clanța unei uși și abuzată sexual de nouă dintre aceștia, potrivit anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Victima a fost eliberată abia a doua zi. Ea a mers direct la poliție și a povestit coșmarul prin care a trecut.

Miercuri dimineața au avut loc percheziții de amploare. Oamenii legii au descins la 12 adrese din Câmpina și Ploiești.

ADVERTISEMENT

La audieri au fost aduse, în total, 14 persoane. Cele două minore care au chemat-o pe victimă au fost și ele săltate de polițiști și invitate să dea explicații.

Șase persoane au fost reținute

„Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai, o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă şi lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti pentru audieri”, a transmis IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, 12 percheziţii, în Ploieşti şi Câmpina, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, în cazul unei tinere de 18 ani,” a adăugat instituția.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile persoanelor implicate, 14 mandate de aducere au fost puse în executare. Acestea sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.

Mai mult, șase persoane au fost reținute de polițiști și vor fi prezentate joi, 10 iunie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

ADVERTISEMENT
Tags: