News

Tragedie într-o familie din Iași. Fata de 19 ani, găsită moartă în cadă, de către tatăl său. Cauza decesului

O fată de doar 19 ani din Iași a fost găsită moartă în cadă chiar de către tatăl său. În încăperea unde tânăra și-a pierdut viața se afla un boiler care încălzea apa.
16.11.2021 | 08:29
Tragedie intro familie din Iasi Fata de 19 ani gasita moarta in cada de catre tatal sau Cauza decesului
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini pentru o familie din Iași. Fiica de doar 19 ani s-a stins în propria casă, chiar sub ochii unuia dintre părinții ei.

Adolescenta a intrat să facă un duș, însă tatăl a observat abia după ore bune că fiica lui nu a ieșit din baie.

ADVERTISEMENT

Disperat și îngrijorat că aceasta ar fi pățit ceva, bărbatul a spart ușa încăperii și a găsit-o pe tânără fără puls, cel mai probabil intoxicată cu monoxid de carbon, de la boilerul care funcționa pe lemne.

Tragedie în Iași. Tânără de 19 ani, găsită moartă în cadă. S-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Cumplitul eveniment din Iași s-a petrecut sâmbătă. Fata era acasă doar cu tatăl său, mama acesteia fiind plecată în sat. Familia sa a observat că ceva e în neregulă doar după ce mama acesteia s-a întors acasă.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la Bzi.ro, prima care a întrebat de tânără a fost mama acesteia, imediat după revenirea din sat.

Lucrurile au devenit dramatice după ce părinții acesteia au încercat să o strige, iar aceasta nu a răspuns. Îngrijorat, tatăl fetei a cerut ajutorul unui vecin și a spart ușa încăperii, moment în care și-a găsit fiica fără suflare.

ADVERTISEMENT

Apropiați ai familiei îndurerate au precizat că în baia unde fata și-a pierdut viața se afla un boiler care încălzea apa și camera. Acesta funcționa pe lemne și, bănuiesc ei, tânăra ar fi adormit în cadă și mai apoi s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la boiler.

Tânără decedată în Iași lasă în urmă doi părinți îndurerați, o soră și un frate.

Ce spun medicii din zonă

La scurt timp, la casa fetei a ajuns de urgență un echipaj SMURD. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă efortul lor nu au mai reușit să o salveze pe tânără și a fost declarat decesul. Cel mai probabil, cauza morții este intoxicația cu monoxid de carbon.

ADVERTISEMENT

”În cursul nopții de sâmbătă, 13 noiembrie 2021, un echipaj SMURD a fost prezent în comuna Dumești, județul Iași. Solicitarea a fost făcută la o tânără de 19 ani, aflată în stop cardio-respirator. Fata era în baie, încălzită cu sobă. Din păcate, echipajul care a ajuns la fața locului a declarat decesul.

Cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: