Life

Fata impresarei Anamaria Prodan, la spital. Ce operație a suferit Sarah

31.12.2020 | 11:11
Fata impresarei Anamaria Prodan la spital Ce operatie a suferit Sarah
Fiica afaceristei Anamaria Prodan, operată la picior. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fata impresarei Anamaria Prodan, Sarah Dumitrescu, a ajuns de urgență la spital acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală.

Tânăra a primit îngrijiri medicale la piciorul la care a fost operată și a postat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram în care a vrut să le împărtășească prietenilor și urmăritorilor prin ce a trecut.

ADVERTISEMENT

Baschetbalista poartă o mască de oxigen într-una dintre poze, înainte de operația prin care a trecut, iar oamenii i-au trimis sute de mesaje urându-i însănătoșire grabnică.

Fiica impresarei Anamaria Prodan, operată la picior

Operația era una necesară pentru sportivă, mai ales că abia așteaptă să se întoarcă pe terenul de baschet. Fiica Anamariei Prodan este jucătoare la trupa de baschet a Universității Mississipi, iar intervenția vine ca urmare a unei accidentări suferite în meciul disputat cu Universitatea Sam Houston.

ADVERTISEMENT

„Totul a decurs bine. Mulțumesc tuturor celor care m-au contactat”, este mesajul postat de Sarah în care le-a mulțumit oamenilor care s-au interesat de starea ei de sănătate.

anamaria prodan
Una din fotografiile postate de fata impresarei Anamaria Prodan din sala de operație

Îngrijorare pentru Sarah

Sarah a mai trecut printr-o intervenție chirurgicală asemănătoare și va trece cu bine și peste aceasta, așa cum s-a întâmplat data trecută.

ADVERTISEMENT

Mama sportivei a stat și acum câteva luni cu sufletul la gură și este și acum la fel de îngrijorată, însă cu siguranță după operație, tânăra se va repune pe picioare și va marca din nou puncte importante în meciurile de baschet, sportul după care este înnebunită.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu

ADVERTISEMENT

pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, spunea în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT