Life

Fata impresarului Doru Gusman dezvăluie ce a găsit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian: “Au venit să mă ia”

Andreea, fata impresarului Doru Gusman, dezvăluie ce a găsit în telefonul regretatului Petrică Mîțu Stoian. Aceasta a oferit infirmații și despre medicația artistului.
13.11.2021 | 10:30
Fata impresarului Doru Gusman dezvaluie ce a gasit in telefonul lui Petrica Mitu Stoian Au venit sa ma ia
Ce a găsit fiica lui Doru Gusman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, fata impresarului Doru Gusman, medic de profesie, a vorbit despre ce a găsit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian.

Andreea a făcut dezvăluiri despre medicația luată de regretatul interpret înainte ca acesta să meargă la clinica din Reșița pentru terapia hiperbară.

ADVERTISEMENT

Aceasta a precizat că artistul era foarte activ pe rețelele sociale. La un moment dat, Andreea a observat că interpretul nu a fost activ aproximativ o oră în ziua în care a făcut tratamentul.

Ce a găsit fata impresarului Doru Gusman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian

Inițial, medicii de la clinica respectivă au spus că tratamentul a durat 15 minute. Ulterior, aceștia au spus că a durat, de fapt, 75 de minute.

ADVERTISEMENT

Fata impresarului Doru Gusman dezvăluie ce a găsit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian.

„Telefonul, el stătea non-stop pe rețelele de socializare. Am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratamentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea.

Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute.

ADVERTISEMENT

Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră: ‘Iată că au venit să mă ia să mă bage în cameră’”, a declarat fata impresarului Doru Gusman pentru România TV.

Artistul ar fi aflat de clinica din Reșița de pe Facebook. Fiica lui Doru Gusman a încercat să-l convingă să ceară sfatul medicului înainte de a merge la un astfel de tratament.

ADVERTISEMENT

În plus, anchetatorii nu s-au gândit să ceară telefonul solistului de muzică populară.

„Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nimeni să intre în telefon pentru că era parolat.

Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioadă foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 si 17:21.

Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul. Ia uite ce minunat e aici!”, a mai spus fiica lui Doru Gusman.

Ce spune fiica impresarului despre medicația lui Petrică Mîțu Stoian

Andreea a mai oferit niște informații despre medicația lui Petrică Mîțu Stoian. Tânăra spune că interpretul lua jumătate din doza de anticoagulant pe care și-o administra în mod obișnuit.

Informația fiicei impresarului ar putea exclude teoria conform căreia cântărețul ar fi murit în urma unei supradoze cu anticoagulantul Sintrom, care i-ar fi cauzat un stop cardio-respirator.

Tânăra chiar a fost cu artistul să-și facă analizele în urmă cu două săptămâni. Acestea nu au ieșit foarte bune la momentul respectiv.

Potrivit declarațiilor Andreei, INR-ul lui Petrică Mîțu Stoiaj era foarte mare în momentul în care au ajuns la spital pentru analize.

„Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat.

Acum două săptămâni. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste.

Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant).

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert.

Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal.

A făcut tratament, a fost în 2019. A trecut, era sănătos. A făcut anul acesta CT. Am făcut acel CT. Nu mai aveam nicio investigaţie din iunie.

Vă trimit print screen în care îmi spunea că cât de minunat de la această clinică. Întâi consultaţi-l pe medicul Militaru şi pneumologul şi după vă duceţi. Publicitatea! Îi apar tot felul de prostii pe Facebook”, a mai spus Andreea, fiica lui Doru Gusman.

ADVERTISEMENT