Life

Fata legendarului Maurizio Gucci, asasinat în 1995, îi acuză pe producătorii filmului House of Gucci: “Multe minciuni”

Allegra Gucci a vorbit despre asasinarea tatălui său, Maurizio Gucci, care a avut loc în urmă cu aproape 27 de ani. Aceasta susține că filmul House of Gucci conține o mulțime de minciuni.
10.03.2022 | 22:22
Fata legendarului Maurizio Gucci asasinat in 1995 ii acuza pe producatorii filmului House of Gucci Multe minciuni
Fata legendarului Maurizio Gucci, asasinat în 1995, îi acuză pe producătorii filmului House of Gucci. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După aproape 27 de ani de la asasinarea tatălui său, Maurizio Gucci, fiica acestuia s-a hotărât să vorbească despre momentele trăite atunci. Allegra va lansa o carte în care dorește să lămurească poveștile despre mama sa. Aceasta a fost condamnată la închisoare pentru că a fost implicată în asasinat.

Fata legendarului Maurizio Gucci, asasinat în 1995, îi acuză pe producătorii filmului House of Gucci: “Multe minciuni”

Asasinarea lui Maurizio Gucci a fost una dintre crimele intens mediatizate în anul 1995. Maurizio Gucci era fiul lui Rodolfo Gucci și nepotul lui Guccio Gucci. Acesta a fost într-o perioadă conducătorul unic al casei de modă Gucci. În anul 1993 și-a vândut ultimele acțiuni pe care le deținea pentru 170 de milioane de dolari, iar la un an și jumătate, în 1995 a fost asasinat.

ADVERTISEMENT

Procurorii au stabilit că vinovată a fost Reggiani, fosta soție a omului de afaceri. Aceasta ar fi fost nemulțumită de suma primită anual de la fostul său soț, 900.000 de lire. A fost condamnată la 18 ani de închisoare, iar în 2016 a fost eliberată.

După lansarea filmului House of Gucci, fiica lui Maurizio Gucci,  Allegra a decis să facă dezvăluiri despre acest caz.

ADVERTISEMENT

“Când treci prin așa ceva, este ca un tsunami. Eram în camera mea. Nu dormisem bine în noaptea aceea. Mama mea, Patrizia Reggiani, intră și îmi spune repede că tatăl meu a murit”, a povestit Allegra Gucci, pentru Vanity Fair.

Inițial, aceasta nu a știut că este vorba despre o crimă. A aflat acest lucru din presă. Fiica celebrului om de afaceri va lansa cât de curând o carte în care va spune adevărul despre acest caz.

ADVERTISEMENT

Allegra a povestit că mama sa a suferit o operație pe creier în 1992, iar după acel moment s-a schimbat total.

Regizorul Ridley Scott a deci să spună povestea cunoscutei familii în filmul “House of Gucci”. Pelicula a fost un adevărat succes, dar Allegra susține că adevărul a fost denaturat. 

ADVERTISEMENT

“Filmul conține foarte multe minciuni și sper că acestea vor fi corectate”, a mai afirmat fiica lui Maurizio Gucci.

Scenariul filmului a fost semnat de Becky Johnston și Roberto Bentivegna, fiind inspirat din cartea The House of Gucci scrisă de Sara Gay Forden. Din distibuție fac parte Jared Leto, Jeremy Irons, Lady Gaga, Jack Huston, Salma Hayek, Al Pacino și Mădălina Ghenea. 

ADVERTISEMENT