Sport

Fata lui Marius Șumudică se iubește cu un fotbalist trecut pe la echipele de juniori ale lui Dinamo și Benfica. FOTO

25.07.2019 | 10:19
Marius Șumudică, Sarah, Liliana și Marius Șumudică Jr. Fiica antrenorului de la Gaziantep se iubește cu un fotbalist

Sarah, fiica lui Marius Șumudică, se iubește cu un fotbalist care a trecut pe la echipele de juniori ale lui Dinamo și Benfica și care în prezent se află sub contract cu o echipă care a promovat în Liga 2. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Fata lui Marius Șumudică se iubește cu un fotbalist

Sarah a crescut în lumea fotbalului, toate acestea deoarece Marius Șumudică a fost jucător la echipe precum Gloria Bistrița, UTA Arad, Omonia Nicosia, Debrecen, Rapid București și Maritimo după ce ea s-a născut, iar tânăra și-a ales un iubit care să aibă legătură cu sportul rege.

Sarah Șumudică a decis să își oficializeze relația pe care o are cu Alexandru Mitracu, un fotbalist în vârstă de 18 ani care în iulie 2019 a ajuns la Turris Turnu Măgurele, echipă care a promovat în Liga 2 la finalul sezonului 2018 – 2019 și care este un produs al lui Dinamo. Mitracu a jucat pentru Dinamo U19, iar în iulie 2017 a fost vândut la Benfica U19 cu 150.000 de euro.

Alexandru Mitracu și Sarah Șumudică

N-a impresionat la Benfica și a fost trimis înapoi în România

Nu a dat randament la gruparea din Portugalia și a fost trimis înapoi în România. Astfel, în iulie 2018 a ajuns la CS Tunari, acolo unde a jucat până în vara anului 2019. Alexandru Mitracu, iubitul fiicei lui Marius Șumudică, a adunat și o prezență în UEFA Youth League. Acesta a bifat 15 minute în meciul jucat de Dinamo U19 cu Zagreb U19, scor 0-2.

Sarah Șumudică s-a născut în Portugalia, în perioada când Marius Șumudică juca pentru Maritimo Funchal (1999 – 2001), în capitala insulelor portugheze Madeira din Oceanul Atlantic. Tânăra a fost elevă la Școala Centrală din București. Sarah este tentată să încerce o carieră de fotomodel și are toate șansele, ea câștigând deja un concurs de Miss desfășurat în liceul unde era elevă. În trecut s-a vehiculat că a trăit o poveste de iubire cu Marco Dulca, actualul jucător al celor de la FC Viitorul Constanța.