Fotbal intern

Fatai, transferul de Champions League al lui CFR Cluj! Cât costă atacantul

20.06.2018 | 20:55
Fatai transferul de Champions League al lui CFR Cluj Cat costa atacantul

Campioana României negociază aducerea vârfului african. Kehinde Fatai, transferul de Champions al lui CFR Cluj.

Atacantul ar putea ajunge în Gruia, conform informațiilor FANATIK.RO, dar tratativele sunt deocamdată în faza incipientă.

Balde, out! Omrani, în dubiu!

CFR Cluj are neapărat nevoie de un vârf pentru a ataca intrarea în grupele Ligii Campionilor. Cum Ibrahima Balde este pe făraș, așa cum FANATIK.RO a anunțat deja, iar Bilel Omrani nu este decis să rămână la clubul ardelean, șefii lui CFR s-au orientat spre piața externă. Salariul lui Balde, cel mai mare din Liga 1, va aduce un plus important în bugetul clujenilor. Mai mult, dacă Omrani va părăsi și el echipa pentru a se transfera la FCSB, trupa lui Edi Iordănescu va rămâne descoperită total pe un post crucial.

Fatai, transferul de Champions League al lui CFR Cluj! Salariul, marea problemă!

FANATIK.RO a aflat că ardelenii vor să îl cumpere pe Kehinde Fatai. Atacantul în vârstă de 28 de ani, fost la Astra Giugiu, evoluează acum în Rusia, la UFA. Pentru transferul definitiv al acestuia, rușii cer 300.000 de euro, o sumă accesibilă pentru CFR. Singura problemă o constituie însă salariul nigerianului, care câștigă acum 650.000 de euro pe sezon.

Clujenii sunt dispuși să îl transforme în cel mai bine plătit fotbalist al echipei, cu un venit anual de 400.000 de euro, dar nu vor să depășească acest prag, considerat și așa extrem de ridicat de conducătorii ardeleni. Tratativele se vor purta și în zilele următoare, când ar putea fi finalizate.

46 de goluri a marcat Kehinde Fatai în tricoul Astrei în 114 partide