Sport

Fatih Terim, antrenorul Galatei, confirmă exclusivitatea Fanatik. „Îl vrem pe Man. Vedem în ianuarie ce se întâmplă”

Dennis Man este tot mai aproape de plecarea de la Parma. Galatasaray insistă pentru transferul atacantului, iar Fatih Terim a oferit detalii suplimentare.
05.11.2021 | 08:09
Fatih Terim antrenorul Galatei confirma exclusivitatea Fanatik Il vrem pe Man Vedem in ianuarie ce se intampla
ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost subiect de discuție pentru Fatih Terim, după ce Galatasaray a remizat în etapa a patra din Europa League, cu Lokomotiv Moscova, scor 1-1. Antrenorul turcilor a recunoscut că vrea să îl transfere pe atacantul român, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Fatih Terim confirmă interesul lui Galatasaray pentru Dennis Man

Transferul lui Dennis Man s-ar putea realiza în perioada de mercato din iarnă. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani are zilele numărate pe Ennio Tardini. Man a văzut de pe banca de rezerve ultimele două meciuri ale Parmei, Enzo Maresca trimițându-i chiar și un avertisment verbal.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu vrea să îl cedeze chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”, a spus Fatih Terim, conform Fotomac.

Giovani Becali l-a transferat pe Dennis Man de la FCSB la Parma în ianuarie 2021, iar acum îl poate duce pe atacantul român la Istanbul. Agentul spune că singurul impediment îl reprezintă suma de transfer pe care o cer italienii.

ADVERTISEMENT

„Lui Fatih Terim îi place Man foarte mult, asta vă spun clar. Galatasaray nu poate da însă mai mult de 6-7 milioane de euro pe Man, iar Parma cere 11 milioane, cu cât l-a luat de la Steaua (n.r. – FCSB). Sunt doar vorbe acum, faptele contează până la urmă.

Poate fi chiar și un transfer definitiv, poate fi un împrumut pe un an și jumătate cu opțiune obligatorie de cumpărare peste 3 ani sau un împrumut cu o sumă fixă… Sunt mai multe posibilități, vorbim și vedem unde ajungem.

ADVERTISEMENT

Știu sigur că salariul lui Man nu ar fi o problemă pentru Galatasaray. O problemă ar fi doar suma de transfer, modul cum s-ar realiza mutarea de la Parma la Galatasaray”, a declarat Giovani Becali, în exclusivitate pentru FANATIK.

În cazul în care va ajunge pe Nef Stadyumu, Dennis Man va fi al treilea român din lotul lui Galatasaray. Vicecampioana Turciei îi are deja pe Alexandru Cicâldău și pe Olimpiu Moruțan, ambii transferați în vara acestui an.

ADVERTISEMENT

Absența lui Man i-a purtat noroc Parmei

Până să fie trecut pe banca de rezerve de Enzo Maresca, Parma era mai aproape de retrogradare decât de promovarea în Serie A. Mai mult, galben-albaștrii aveau o serie de șase meciuri consecutive fără înfrângere.

De când antrenorul Parmei n-a mai apelat la serviciile lui Man, echipa a legat două victorii, cu Cittadella, scor 2-1, și cu Vicenza, scor 1-0, și a urcat pe locul 10, cu 16 puncte, șase mai puține decât liderul Pisa.

Declinul lui Dennis Man a început decând s-a infectat cu noul coronavirus. Până să absenteze din cauza bolii, atacantul avusese un start bun de sezon pe Ennio Tardini. A marcat două goluri în șase meciuri de Serie B.

  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT