Fotbal intern

Fausto Rossi a fost dat afară de Craiova! Mangia era să plece din cauza lui

10.10.2018 | 10:56
Fausto Rossi a fost dat afara de Craiova Mangia era sa plece din cauza lui
ADVERTISEMENT

Fausto Rossi a fost dat afară de Universitatea Craiova după un an de zile în care italianul a bifat 169 de minute în cinci apariţii în Liga 1 Betano. Adus de Devis Mangia, care la un moment dat a fost chiar în pericol de a-şi pierde postul din cauza acestuia, mijlocaşul a fost înlăturat de la club, iar mutarea a fost anunţată pe pagina de Facebook a formaţiei.

Aducerea unui jucător care avea trecute în CV echipe precum Juventus Torino sau Cordoba părea o adevărată lovitură dată de Universitatea Craiova. La semnarea contractului, în iulie 2017, lui Rossi i s-a oferit cel mai mare salariu din acel moment, 12.000 de euro. Tunul s-a transformat imediat într-un eşec răsunător din cauza apariţiilor meteorice în echipa oltenilor, iar “greii”, pe atunci Gustavo, Băluţă şi Mitriţă erau supăraţi din cauza salariilor mici pe care le aveau, în comparaţie cu un jucător ca Rossi, care nu juca şi nu ajuta echipa în modul în care fostul trident o făcea în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Fausto Rossi, dat afară de la Universitatea Craiova

Jucătorul a avut şi probleme fizice, având parte de trei accidentări în doar un an cât a fost sub contract cu oltenii, suferind chiar şi o intervenţie chirurgicală. Plecarea lui Rossi de la Craiova a fost anunţată de clubul din Oltenia prin intermediul paginii de Facebook, iar rezilierea a fost făcută de comun acord: “Mulțumim, Fausto Rossi! Clubul Universitatea Craiova și fotbalistul Fausto Rossi au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Fausto și îi dorim mult succes în viitor”.

Fausto Rossi a fost dat afară de Craiova, iar mutarea a fost anunţată pe pagina oficială a echipei de fotbal. Postarea făcută pe Facebook
Fausto Rossi a fost dat afară de Craiova, iar mutarea a fost anunţată pe pagina oficială a echipei de fotbal

Cine e Fausto Rossi

Fausto Rossi s-a născut pe 3 decembrie 1990 la Torino, în Italia. Are 1,77m înălţime şi joacă pe postul de mijlocaş la închidere. A început fotbalul la echipa de tineret a lui Juventus Torino şi a jucat de-a lungul timpului la Vinceza, Brescia, Real Valladolid, Cordoba, Pro Vercelli şi Trapani, de unde a venit la Universitatea Craiova în vara anului 2017.

ADVERTISEMENT
Tags: