Fotbal international

Favoritele Cupei Mondiale, analizate la Fanatik SuperLiga: „Pe Portugalia nu o vede nimeni?”. Video exclusiv

Invitații emisiunii Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici au analizat jocul favoritelor la câștigarea Cupei Mondiale din Qatar.
06.12.2022 | 16:04
Favoritele Cupei Mondiale analizate la Fanatik SuperLiga Pe Portugalia nu o vede nimeni Video exclusiv
Favoritele la câștigarea Cupei Mondiale au fost analizate la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cupa Mondială se apropie cu pași repezi de fazele finale ale competiției, iar tot mai des se pune problema marii câștigătoare a celui mai titrat trofeu din istoria fotbalului. Ioan Andone, Robert Niță, Adrian Ilie și Andrei Vochin au analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI jocul favoritelor la câștigarea Cupei Mondiale.

Adrian Ilie, convins că Franța a arătat cel mai solid joc la Cupa Mondială

Adrian Ilie, invitat în cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este de părere că Franța nu a arătat momente de slăbiciune până în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. Fostul fotbalist al Stelei (n.r FCSB) consideră că Brazilia, principala contracandidată a Franței, s-a relaxat în anumite momente în meciul împotriva Coreei de Sud.

ADVERTISEMENT

„Cea mai puternică echipă în momentul ăsta este Franța. Dar Brazilia mi se pare cea mai echilibrată, dar vreau să zic că paradoxal mi se părea până la meciul de aseară.

Am observat anumite momente de relaxare în jocul lor de aseară (n.r. meciul împotriva Coreea de Sud), momente pe care nu le-am văzut în meciurile Franței.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de faptul că suntem în fazele eliminatorii se poate întâmpla chiar absolut orice. Într-un meci Franța – Anglia se poate întâmpla absolut orice”, a declarat Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță, Adrian Ilie și Andrei Vochin, deranjați de atitudinea jucătorilor Braziliei: „Nu văd să-i respecte pe ceilalți”

Fotbaliștii Braziliei au un mod atipic de a sărbători după fiecare gol, iar atitudinea jucătorilor sud-americani i-a deranjat pe invitații emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Robert Niță și Adrian Ilie consideră că în meciul din sferturi, Croația nu îi va permite Braziliei astfel de momente.

ADVERTISEMENT

„Eu sper să văd surpriza la Maroc – Spania. Cred că Maroc are capacitatea să îi pună în dificultate. Mai rău decât m-a enervat Brazilia, nu m-a enervat Spania”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Nu văd la Brazilia să-i respecte pe ceilalți. Cu croații sigur că dacă dau un gol și fac așa…”, a declarat Adrian Ilie. Fostul fotbalist a fost completat de Robert Niță. „Îi urcă pe gard. Plecăm acasă, roșu, dar măcar să le-o dăm”. 

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a concluzionat mențiunile celor doi foști fotbaliști și a amintit de Antony, care este unul dintre fotbaliștii Braziliei care se bucură cel mai vizibil după o reușită. „Ieri n-a jucat Antony care mi se pare culmea sfidării adversarului până acum în echipa Braziliei.

Nici măcar Neymar despre care zici bă, la ce a făcut, ar avea un motiv. L-am văzut pe Antony în vreo două meciuri… Vorba ta, dai de un adversar care a dus niște războaie la propriu în viața lui și a trecut prin multe momente și nu e dispus să vadă astfel de gesturi în fața lui. S-ar putea să existe niște consecințe”, a declarat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Ilie, merge pe mâna Franței și a Braziliei pentru marea finală de la Cupa Mondială

Adrian Ilie consideră că Franța își va respecta statutul de campioană mondială en titre și va merge în finală, unde o va înfrunta pe Brazilia. Totuși, „Cobra” spune că nici Anglia nu este de neglijat și a precizat că și-o dorește pe Argentina în finală.

„Franța și Brazilia pornesc favorite pentru finală, dar de-acum încolo este un meci. Poate să câștige oricine, inclusiv la Anglia – Franța. Anglia a dovedit la ultimul meci că joacă foarte bine, adică au schimbări, nici nu știi pe cine să bagi. Este foarte greu să bage primul 11 în teren.

Aș vrea să joace Argentina în finală, dar va juca cu Brazilia în semifinală. Spania este favorită pentru semifinală”, au fost cuvintele lui Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Argentina, sub lupa lui Horia Ivanovici la Fanatik SuperLiga

Ioan Andone a oferit un verdict clar și consideră, la fel ca Adrian Ilie, că finala va fi Franța – Brazilia. „Eu văd semifinală Argentina cu Brazilia și Franța cu Spania. Cred că finala va fi Brazilia – Franța. Eu zic că Brazilia merge în finală. Însă nu poți să știi. Ultima oară Argentina i-a bătut în finala Copa America”, a spus Ioan Andone.

Horia Ivanovici, care a asistat, pe viu, la meciul Argentinei cu Polonia la Cupa Mondială, scor 2-0 a dezvăluit slăbiciunea naționalei lui Lionel Scaloni. „Am fost la Doha și am văzut câteva meciuri. I-am văzut cu Polonia. Un meci pe care l-au câștigat la pas pentru că Polonia nu a contat.

Argentina, lentă în apărare la Cupa Mondială din Qatar

„Messi care joacă nu reușește să finalizeze tot. A ratat două penalty-uri, dar joacă, e clar. Omul vrea, dar are presiune pe el. În schimb, sunt foarte lenți pe apărare. I-am văzut lenți în apărare.

Au avut probleme cu australienii care sunt o națională modestă și au avut probleme mari de tot mai ales în ultimele 20 de minute.  Eu țin cu Argentina pentru Messi și pentru Maradona. Pentru cariera fabuloasă al lui Messi, m-aș bucura pentru el”, a declarat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Ioan Andone a amintit de Portugalia, care luptă pentru un loc în sferturile de finală cu Elveția, adversara României din calificările pentru Euro 2024. „Pe Portugalia nu o vede nimeni?”, a adăugat fostul antrenor al lui Dinamo.

„Acolo sunt niște probleme în vestiar cu Ronaldo. Tot timpul apar știri, acolo ceva nu e ok”, a concluzionat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT