Sport

Favoriții lui Gigi Becali „s-au rupt” între ei la antrenamentele FCSB! Cine l-a accidentat pe Vali Crețu și când ar putea reveni acesta pe teren. Exclusiv

FANATIK a aflat că fundașul dreapta al FCSB, Valentin Crețu, are șanse mici să mai joace în acest final de sezon din Casa Pariurilor Liga1, după ce a fost accidentat la antrenamente de colegul său Andrei Dumiter.
28.04.2022 | 16:14
Favoritii lui Gigi Becali sau rupt intre ei la antrenamentele FCSB Cine la accidentat pe Vali Cretu si cand ar putea reveni acesta pe teren Exclusiv
Vali Crețu va rata și meciurile cu FC Argeș, Universitatea Craiova, FC Voluntari și CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB încearcă să dea lovitura în acest final de sezon și să îi sufle titlul de campioană lui CFR Cluj, însă Toni Petrea a pierdut un jucător important. Este vorba despre Vali Crețu, unul dintre titularii obișnuiți.

Ghinion teribil pentru Vali Crețu! A fost accidentat de către Andrei Dumiter

FANATIK a aflat în exclusivitate cum a suferit Vali Crețu accidentarea. Fundașul dreapta care a ratat deja meciul cu Farul Constanța, a fost călcat pe picior de către Andrei Dumiter.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o fractură, așa cum a declarat și antrenorul Toni Petrea. Vali Crețu va face peste 10 zile o nouă radiografie, în preajma meciului cu Universitatea Craiova, pentru a vedea dacă s-au sudat oasele.

Chiar și în cazul în care lucrurile vor fi ok, fundașul dreapta de 33 de ani are șanse destul de mici să mai joace în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Crețu va lipsi aproximativ două săptămâni de la antrenamente, iar FCSB va mai avea de disputat doar două meciuri după posibila revenire a lui Crețu: în deplasare cu FC Voluntari și pe teren propriu cu CFR Cluj.

FCSB, ghinioane incredibile! Ionuț Panțîru a fost accidentat de Adrian Șut la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

FCSB este urmărită din nou de ghinioane, după ce Ionuț Panțîru a suferit o accidentare extrem de gravă, după un duel cu propriul coechipier, Adrian Șut, în aprilie 2021.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ionuț Panțîru și-a rupt cartilajul de la rotulă, în urma unui tackling al lui Adrian Șut și are șanse mari să se lase de fotbal.

Fundașul stânga a ajuns la a treia intervenție chirugicală și stă pe bară de un an de zile: „După cele două operații efectuate în Italia, în urma accidentării suferite anul trecut, Ionuț Panțîru a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală pentru condropatie rotuliană grad IV.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a fost operat, la Monza Metropolitan Hospital, de Dr. Ion Bogdan Codorean, care a efectuat un implant de cartilaj. Intervenția a fost un succes, perioada estimată de recuperare fiind de aproximativ șapte luni”, a fost verdictul medicilor.

Valentin Crețu și Andrei Dumiter, printre favoriții lui Gigi Becali

Deși a fost criticat de Gigi Becali, Vali Crețu a jucat în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 în 31 de partide și a oferit două pase de gol, fiind printre favoriții patronului FCSB, la fel și Andrei Dumiter.

De altfel, FANATIK a anunțat că Vali Crețu și-a prelungit contractul cu FCSB până în vara lui 2023, când va avea 34 de ani și jumătate, ceea ce spune multe despre încrederea pe care i-o acordă Gigi Becali.

Toni Petrea a vorbit despre absența jucătorului după meciul cu Farul: „Crețu a jucat bine împotriva celor de la CFR, dar din păcate la antrenament acum două zile a suferit o fractură la un deget de la picior. L-a călcat un coleg de-ai lui și la o radiografie făcută ulterior s-a dovedit că e fractură”.

Andrei Dumiter a fost și el transferat la FCSB la insistențele lui Gigi Becali, după ce l-a impresionat într-un meci la Sepsi: „A marcat două goluri, dar mie mi-a plăcut de el și m-am interesat. Am vorbit cu Dică și mi-a zis că e foarte puternic. Se pretează la FCSB. Ține mingea, e foarte puternic. Are 22 de ani. Un atacant adevărat e la 25 de ani.

Eu recunosc că l-am văzut în două meciuri, dar la o singură fază m-a impresionat foarte tare. Nu mai știu ce meci era, era cu mingea în careu, îl atacau 3-4, a protejat-o, a ieșit bine din clinciul ăla. Mi-a plăcut cum protejează mingea”, a spus Gigi Becali la momentul transferului.

  • 750.000 de euro e cota lui Vali Crețu conform Transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,70 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: