Favoritul lui Becali, ofertat din Spania. “Vom fi nevoiţi să-l cedăm!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
17/04/2018, 13:59
Favoritul lui Becali, ofertat din Spania. “Vom fi nevoiţi să-l cedăm!”

Kamer Qaka, liber pentru FCSB din cauza problemelor pe care CSM Politehnica Iaşi le întâmpină cu banii în ultima perioadă. Primăria din localitate a decis să oprească finanţarea, iar oficialii lui CSM Politehnica Iaşi sunt nevoiţi să renunţe la Kamer Qaka, unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei pregătite de Flavius Stoican.

Adrian Ambrosie, preşedintele formaţiei CSM Politehnica Iaşi, a dezvăluit că Kamer Qaka ar putea pleca la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano, toate acestea pentru ca echipa din Copou să-şi rezolve problemele financiare.

Kamer Qaka, ofertat din Spania. “Vrea să rămână!”

”Din ce am înţeles, de la impresarul fotbalistului, ar fi o ofertă din liga a doua spaniolă pentru Qaka. Kamer vrea să rămână la Iaşi, iar din vară vom vedea ce va fi. Cert este că dacă Primăria nu va debloca finanţarea, vom fi nevoiţi să-l cedăm, pentru a ne putea redresa din punct de vedere financiar”, a spus Adrian Ambrosie, preşedintele moldovenilor, pentru prosport.ro.

“Qaka este un jucător foarte valoros!”

Gigi Becali a vorbit în urmă cu câteva săptămâni despre posibilitatea ca Qaka să ajungă la echipa FCSB. “Qaka, dacă vreau să-l iau, îl iau. E un jucător foarte valoros”.

Închide ×