Fotbal intern

Favoritul lui Florin Bratu s-a rupt! A plecat de urgenţă în Germania

25.06.2018 | 11:09
Favoritul lui Florin Bratu sa rupt A plecat de urgenta in Germania

FANATIK.RO

a aflat că Marco Ehmann, favoritul lui Florin Bratu, s-a rupt! Fundaşul central în vârstă de 17 ani care a ajuns la FC Dinamo Bucureşti după ce antrenorul “câinilor” a insistat pentru transferul său a ieşit accidentat de la un antrenament susţinut la baza de la Săftica.

Fundaşul care a evoluat şi pentru Borussia Dortmund nu a apucat să joace pentru FC Dinamo Bucureşti, deşi a ajuns sub comanda lui Florin Bratu în luna martie a acestui an. Marco Ehmann s-a accidentat la un antrenament susţinut la Săftica, iar duminică a plecat spre Germania pentru a face un control amănunţit în zona spatelui.

Favoritul lui Florin Bratu s-a rupt şi va sta o săptămână

Doctorii din Germania i-au transmis lui Marco Ehmann că are nevoie de o săptămână pentru a se recupera şi a reveni la antrenamentele lui FC Dinamo Bucureşti. Astfel, Florin Bratu se va putea baza pe serviciile fundaşului în cel de-al doilea stagiu de pregătire al “câinilor” care va avea loc în Polonia, la Gniewino, unde dinamoviştii vor juca şi patru meciuri amicale.

Ce zicea Ionel Dănciulescu despre Marco Ehmann

Marco Ehmann, favoritul lui Florin Bratu, în timp ce semna contractul cu FC Dinamo Bucureşti.
Marco Ehmann, favoritul lui Florin Bratu, alături de Marius Niculae.

“Marco este un jucător pe care Florin îl cunoaşte mult mai bine şi pe care l-a avut la lotul naţional de juniori. El are şi o selecţie pentru naţionala Germaniei, dar nu şi pentru România. Este fundaş central, dar poate juca şi pe benzi şi la mijloc. E un fotbalist polivalent. Este destul de înalt şi bine legat. Mi se pare mai mobil decât Nedelcearu. E un jucător cu calităţi extraordinare, e de viitor. Băiatul provine dintr-o familie de origini româneşti, dar înţelege foarte puţin limba română, aşa că ne descurcăm în engleză. Dar poate fi eligibil pentru a juca în naţionala României. Are gabarit, e cerebral pentru vârsta lui şi este de mare viitor”, spunea Ionel Dănciulescu.