ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Favoritul patronului nu a făcut deplasarea pentru Botoșani – FCSB. Cine a mai rămas la București. Exclusiv

Autori: Cristi Coste, Gabriel Esanu | 27.02.2021 | 22:03
Favoritul patronului nu a făcut deplasarea pentru Botoșani - FCSB. Cine a mai rămas la București. Exclusiv
Alexandru Buziuc (stânga) sărbătorește alături de colegi un gol marcat de FCSB. El, în schimb, nu a reușit să puncteze în acest sezon. Sursă foto: Sportpictures.ro

FCSB are un meci foarte complicat pe terenul lui FC Botoșani, duminică, de la ora 20:30. Toni Petrea a decis să facă unele modificări pentru lotul care a făcut deplasarea spre Moldova. Alexandru Buziuc, favoritul patronului Gigi Becali, a fost lăsat la București. La fel ca și Dragoș Nedelcu, accidentat în meciul contra Chindiei.

ADVERTISEMENT

Buziuc nu a marcat niciun gol în acest sezon, în ciuda faptului că a prins destul de multe minute. A jucat în 18 partide, chiar dacă de cele mai multe ori a intrat pe parcurs. O singură dată a fost integralist, în partida cu FC Argeș, din luna septembrie.

Singurul meci în care Alexandru Buziuc nu a făcut parte din lotul FCSB a fost deplasarea de la Iași, atunci când era infectat cu noul coronavirus. Chiar Gigi Becali a fost cel care a decis să îl aducă atacantul de 26 de ani, în vară, după ce i-a expirat contractul cu Academica Clinceni.

Alexandru Buziuc a jucat în 18 partide pentru FCSB în campionat. Omul adus la insistențele lui Gigi Becali are zero goluri!

“Buziuc este pariul meu. El nu prea a fost dorit, eu l-am adus cu forța. Voi o să râdeți, dar mie îmi place foarte mult de el”, spunea Becali în vară.

ADVERTISEMENT

Tocmai datorită acestui statut de favorit al lui Becali, Alexandru Buziuc a prins multe minute la FCSB, chiar dacă evoluțiile sale au fost extrem de slabe. Semnele că răbdarea lui Becali s-a terminat au venit și în partida contra Chindiei. Buziuc a intrat imediat după pauză, în locul lui Oaidă, dar a fost schimbat în minutul 79, de Vukusic. Deși nu era accidentat.

Dragoș Nedelcu a fost și el lăsat acasă. Panțîru, a treia oară când prinde lotul FCSB în 2021

Din lotul deplasat la Botoșani lipsește și Dragoș Nedelcu, accidentat în minutul 13 al partidei contra Chindiei. Problemele fotbalistului de 24 de ani nu sunt grave. A efectuat un RMN la începutul săptămânii, prin care s-a stabilit că nu este vorba despre o ruptură.

Dar staff-ul FCSB au decis să nu forțeze. Nedelcu a fost mult timp indisponibil în acest sezon. A revenit la meciul de cupă cu Dinamo și a jucat o repriză la Sibiu.

ADVERTISEMENT

În schimb, în lotul FCSB revine Ionuț Panțîru, jucător căzut și el în dizgrația lui Gigi Becali. Fundașul venit de la CSMS Iași a prins lotul în doar două partide dintre cele 10 din Liga 1 în 2021. Contra Clinceniului a rămas pe banca de rezerve, iar la Sibiu a intrat în minutul 46, în locul lui Radunovic.

Ionuț Panțîru a pornit sezonul ca titular pe postul de fundaș stânga, dar ultima sa apariție în formula de start a fost pe 18 decembrie, în partida cu Universitatea Craiova. A fost scos la pauză atunci și înlocuit cu Briceag. Iar de la venirea lui Radunovic a ajuns chiar să fie scos din lot.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!