Sport

Fază antologică în Premier League! Gol din penalty, anulat pentru că fotbalistul a atins mingea cu ambele picioare. Video

Ghinion pentru un fotbalist din Premier League. Deși a reușit să înscrie de la punctul cu var, golul i-a fost anulat pentru că a atins mingea cu ambele picioare.
15.01.2023 | 19:26
Faza antologica in Premier League Gol din penalty anulat pentru ca fotbalistul a atins mingea cu ambele picioare Video
Golul lui Aleksandar Mitrovic de la 11 metri a fost anulat. Sursă foto: captură Twitter.
ADVERTISEMENT

Aleksandar Mitrovic a fost protagonistul unui moment bizar în minutul 69 al meciului Newcastle – Fulham, în etapa a 20-a din Premier League. Atacantul sârb a înscris de la punctul cu var, însă doar după ce mingea a fost atinsă cu ambele picioare. Astfel, „centralul” Robert Jones a anulat reușita.

Aleksandar Mitrovic, gol anulat din penalty pentru că a atins mingea cu ambele picioare

Newcastle și Fulham sunt cele două revelații ale actualului sezon din Premier League. Cele două formații s-au înfruntat pe St. James’ Park în prima etapă a returului din cel mai tare campionat din lume.

ADVERTISEMENT

În minutul 69, după un căderea în careu a lui Bobby Reid, Robert Jones a mers să consulte VAR-ul. La scurt timp, arbitrul englez a acordat lovitură de la 11 metri, iar Aleksandar Mitrovic se pregătea să-l învingă pe Nick Pope, portarul lui Newcastle.

Atacantul sârb a introdus mingea în poartă, însă golul a fost anulat. În cele din urmă, gazdele s-au impus la capătul unu meci pe care l-au dominat. Alexander Isak, introdus în a doua repriză, a înscris în minutul 89 cu o lovitură de cap.

ADVERTISEMENT

Fulham, gol din penalty, anulat cu Newcastle. Aleksandar Mitrovic a alunecat în momentul execuției

În momentul execuției penalty-ului, internaționalul sârb a alunecat, iar conform regulamentului, golul a fost anulat. Astfel, fără șut pe poartă, Fulham a pierdut pentru prima oară după două luni.

Grație succesului cu Fulham, Newcastle a urcat o poziție, până pe locul trei, cel puțin până la partida lui Manchester United. „Diavolii roșii” o înfruntă la mijlocul săptămânii viitoare pe Crystal Palace într-un meci restant din etapa a șaptea.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Fulham a rămas pe locul șase, cu 31 de puncte în 20 de meciuri. În etapa precedentă, echipa antrenată de Marco Silva a învins-o pe Chelsea, scor 2-1, la meciul de debut cu cartonaș roșu al lui Joao Felix.

Aleksandar Mitrovic, două goluri pentru Serbia la Cupa Mondială

Aleksandar Mitrovic a fost prezent alături de naționala Serbiei la Campionatul Mondial din Qatar, turneu care s-a desfășurat la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Atacantul a izbutit să înscrie două goluri pentru Serbia, care s-a clasat pe ultimul loc în grupa G de la turneul final. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a înscris în meciurile împotriva Camerunului, scor 3-3 și împotriva Elveției, scor 2-3.

În Premier League, Mitrovic, cotat la 28 de milioane de euro de Transfermarkt, a adunat 139 de apariții, reușind 35 de goluri și 12 pase decisive.

ADVERTISEMENT
Tags: