Fotbal international

Faza anului, în Arabia Saudită! Șumudică nervos pe un suporter: “Vrei coach? Ia, na coach!” Video

18.12.2018 | 09:21
Faza anului in Arabia Saudita Sumudica nervos pe un suporter Vrei coach Ia na coach Video

Marius Șumudică are parte de tensiune din plin în Arabia Saudită. Nu e de mirare că antrenorul se urcă pe garduri, sau că are nevoie de îngrijiri medicale la finalul meciurilor. La ultima partidă din campionat Marius Șumudică a sărit ca ars când un fan i-a reproșat ceva.“Vrei coach? Na, coach!”, i-a strigat Șumudică celui care îi dadea sfaturi de lângă banca tehnică.

Incidentul a avut loc chiar în timpul partidei de campionat Al Ahli – Al Shabab 0-1, din prima ligă a Arabiei Saudite. Supărat că un suporter tot îi striga indicații de pe margine, Marius Șumudică nu a mai rezistat. Românul s-a dus ghiulea către suporter și scotându-și legitimația de joc de la gât a dat să o arunce către cel din tribună pe care l-a invitat să antreneze în locul lui. “Vrei coach? Na, coach!”, i-a strigat Marius Șumudică omului, care stătea chiar în spatele băncii tehnice.

Ia, na coach!” către un fan! În trecut Șumudică certase și un reporter: Tu ești antrenorul? Tu ești? Nu, eu sunt!”

Marius Șumudică a mai avut momente în care s-a enervat pe cei care i-au dat indicații sau pe cei care l-au întrebat despre detalii tehnice. A fost cazul unui reporter pe care “Șumi” l-a taxat imediat. “De ce mă întrebi de jucători? Tu ești antrenorul? Tu ești? Nu, eu sunt!”, l-a luat la rost antrenorul pe jurnalist la finalul unei partide.

Al Ahli – Al Shabab 0-1 i-a adus lui Marius Șumudică al treilea meci la rând fără înfrângere în Arabia Saudită și românul a urcat pe locul 5, la doar un punct de podium. Tensiunea a fost mare la ultimul meci, brazilianul Arthur Caike marcând pentru echipa lui Șumudică în minutul 90, moment în care antrenorul român s-a urcat pe gard de fericire și s-a prefăcut că își mușcă un jucător când a sărbătorit la final.

  • 3 partide consecutive fără înfrângere are Marius Șumudică cu Al Shabab în Arabia Saudită