Fotbal international

Faza care a blocat Real Madrid – PSG! Francezii au primit penalty, Courtois a fost eliminat, dar VAR-ul a şters totul pentru un fault inexistent la mijlocul terenului. VIDEO

26.11.2019 | 23:06
Faza care a blocat Real Madrid  PSG Francezii au primit penalty Courtois a fost eliminat dar VARul a sters totul pentru un fault inexistent la mijlocul terenului VIDEO
ADVERTISEMENT

Soares Diaz, arbitrul partidei dintre Real Madrid și PSG, a oferit un moment controversat în minutul 42 al meciului când a dictat inițial un penalty pentru campioana Franței și îl eliminase pe Thiabaut Courtois. „Centralul” portughez a verificat sistemul VAR și a întors faza dictând un fault la Marcelo și anulându-și decizia pe care o luase înainte.

Faza controversată la Real Madrid – PSG

Real Madrid a deschis scorul prin golul marcat de Karim Benzema în minutul 17, iar campioana Franței a obținut un penalty, dar și eliminarea lui Thibaut Courtois în minutul 42. Totuși, Soares Diaz, arbitrul partidei, și-a anulat decizia, în urma verificării cu ajutorul sistemul VAR pentru un presupus fault al lui Gueye asupra lui Marcelo.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui PSG s-au enervat și i-au cerut socoteală arbitrului, dar portughezul a fost de neclintit și și-a menținut ultim a decizie. Pe reluări s-a văzut că Idrissa Gueye l-a împins pe Marcelo, dar nu cu o intensitate atât de mare încât să se dicteze fault.

În cazul în care nu exista contactul dintre Gueye și Marcelo, Courtois ar fi primit cartonașul roșu, iar PSG ar fi beneficiat de un penalty, pentru că portarul belgian l-a faultat pe Mauro Icardi.

ADVERTISEMENT