FAZA CHEIE din minutul 73. "Gol valabil Golofca. Forţa, forţa cefere!"

Mai aprig contestatar, cu fiecare etapă, al arbitrajelor, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a acuzat dur prestaţia "cavalerilor fluierului" de la meciul cu Astra Giurgiu. Meme a ţinut şi "trand"-ul din ultimul timp din Liga 1 BETANO şi a făcut trimitere la CFR Cluj, echipă care, în opinia majorităţii oamenilor de fotbal din România este ţinută în braţe de arbitri.

golofca

După ce a văzut din ce penalty a pierdut Dinamo în faţa formaţiei pregătită de Dan Petrescu, Mihai Stoica a ieşit imediat la atac după meciul cu giurgiuvenii cu o postare pe Facebook, făcând legătura cu golul anulat lui Golofca. În opinia oficialului FCSB, la partida de sâmbătă seară (1-1) a fost viciere de rezultat. "Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. Forţa, forţa cefere", a fost reacţia lui Mihai Stoica.

Oficialul "roş-albaştrilor" a fost ironic la adresa celor de la CFR Cluj deoarece formaţia ardeleană e, conform statisticilor, echipa cea mai ajutată de arbitraje în acest sezon, ajungând la 3 penalty-uri primite în 5 partide.

În replică, preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan a afirmat, ironic, că se bucură că Meme e fanul clujenilor. "Nu comentez postarea sa, dar mă bucur că Mihai Stoica e fanul nostru", a afirmat şeful grupării din Gruia.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30
Liga Nationala ASC Corona Brasov - SCM Craiova
1 EUR4.6573 lei-0,0026
1 USD3.8067 lei-0,0115
1 XAU163.7883 lei+0,1902