Fotbal international

Faza comică făcută de un portar în America de Sud! Fanii au aruncat cu un telefon în el, iar acesta a răspuns. Arbitrul a oprit meciul din cauza violențelor. VIDEO

17.02.2020 | 18:50
Faza comica facuta de un portar in America de Sud Fanii au aruncat cu un telefon in el iar acesta a raspuns Arbitrul a oprit meciul din cauza violentelor VIDEO
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică, 16 februarie, a fost plină de derby-uri, printre care și Dinamo – FCSB. Dacă la confruntarea din campionatul României nu au existat foarte multe incidente, la derby-ul din Chile, dintre Colo-Colo și Universidad Catolica, fanii au luat-o razna, iar arbitrul a fost nevoit să oprească partida înainte de fluierul final.

Faza comică făcută de un portar în America de Sud

Matias Dituro, portarul lui Universidad Catolica a oferit un moment comic la derby-ul din prima ligă din Chile, împotriva lui Colo-Colo. Fanii adverși au aruncat cu un telefon în el, acesta l-a luat de pe jos și l-a dus la ureche, ca și cum cineva suna în acel moment.

ADVERTISEMENT

Echipa sa conducea cu scorul de 2-0, până în minutul 71, atunci când arbitrul a hotărât să pună capăt meciului, din cauza violențelor produse de fanii lui Colo-Colo.

Un fost jucător al lui Boca Juniors a fost lovit de o torță

Nicolas Blandi, fostul atacant de la Boca Juniors, în prezent legitimat la Colo-Colo, a rămas întins pe teren, după ce o petardă aruncată de fanii formației pentru care evoluează a explodat chiar lângă el.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tot el a fost lovit de o torță aruncată din tribune și a fost rănit, moment în care medicii au intervenit pentru a-l pansa.

Harold Mayne-Nicholls, vicepreședintele lui Colo-Colo a fost supărat pe atitudinea fanilor și se dezice de atitudinile violente ale acestora: „Cu certitudine a fost o lipsă totală de securitate. Este regretabil și vom încerca să-i identificăm pe cei responsabili, ca să nu mai calce niciodată pe un stadion”.

ADVERTISEMENT
  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Nicolas Blandi, conform transfermarkt.com