Fotbal intern

Fază controversată în Botoșani – U Craiova! Moldovenii au cerut penalty

11.02.2021 | 20:57
Faza controversata in Botosani  U Craiova Moldovenii au cerut penalty
ADVERTISEMENT

Partida dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova a început furibund, oltenii primind penalty în secunda 35, după faultul lui Eduard Florescu asupra lui Andrei Ivan. Alexandru Cicăldău a fost jucătorul Craiovei care a transformat lovitura de la 11 metri.

În minutul 10 al confruntării s-a petrecut o fază controversată, la un duel în careu între George Cîmpanu și Marcel Holzmann, fază la care moldovenii au cerut și ei dictarea unui penalty, însă arbitrul nu a dictat nimic.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru s-a enervat cumplit pe banca de rezerve și a fost cu greu calmat de arbitrul asistent, tehnicianul neînțelegând de ce nu s-a dat penalty pentru echipa sa.

Fază controversată în Botoșani – U Craiova

În minutul 10 al partidei FC Botoșani – U Craiova, George Cîmpanu a avut un duel în careul oltenilor cu Marcel Holzmann, care a căzut ca și cum ar fi fost faultat de jucătorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pe reluări s-a văzut că fotbalistul Craiovei nu a întins piciorul pentru a-l faulta pe Holzmann, dar tot l-a atins pe fundașul moldovenilor în genunchiul stâng.

Totodată, de reamintit este și faptul că duelul cu FC Botoșani este primul meci al lui Marinos Ouzounidis pe banca tehnică a Craiovei.

ADVERTISEMENT

„E penalty pentru Botoșani 100%!”

Ilie Dumitrescu a comentat la pauză faza controversată și consideră că arbitrul Marcel Bîrsan trebuia să dea penalty la duelul dintre Cîmpanu și Holzmann.

„E penalty 100%, decizie corectă, să folosesc termenul domnului Crăciunescu, e penalty pentru Botoșani. Noi am avut șansa să vedem reluările care au fost excepționale, ceea ce nu a avut șansa domnul Bîrsan”, a spus Ilie Dumitrescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Și Narcis Răducan a fost de acord cu spusele lui „Mister”: „Se poate să nu vadă bine arbitrul, dar acum, după ce am văzut reluările și eu spun că trebuia penalty pentru Botoșani”.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – U Craiova: 1,91 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: