Fotbal intern

Fază controversată în Chindia – U Craiova! Oltenii au cerut penalty în prima repriză. Ce i-au spus arbitrului

02.03.2021 | 23:07
Faza controversata in Chindia  U Craiova Oltenii au cerut penalty in prima repriza Ce iau spus arbitrului
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova reclamă un penalty neacordat de arbitrul întâlnirii cu Chindia Târgoviște din sferturile Cupei României.

Cum a reacţionat Marius Constantin la faza în care U Craiova a cerut penalty

UPDATE, 2 martie, ora 23:04 / La finalul meciului, Marius Constantin, jucătorul faultat al Universităţii Craiova în fata controversată din prima repriză, a reacţionat la decizia lui Horia Mladinovici. Fundaşul oltenilor a trecut cu umor peste acel moment.

ADVERTISEMENT

“Eu nu am cerut penalty, i-am spus arbitrului că sunt lovit și stau puțin pe jos”, a spus Marius Contantin la finalul meciului.


Faza pe care o contestă oltenii s-a petrecut în minutul 18. La o lovitură de colț, Marius Constantin a apărut la finalizare, a încercat să trimită spre poarta adversă, dar a fost blocat, neregulamentar, cu talpa, de Iacob.

ADVERTISEMENT

Centralul Horia Mladinovici a considerat intervenția apărătorului Chindiei una regulamentară și nu a dictat lovitură de pedeapsă pentru olteni.

Gafă cu repetiție în defavoarea Universității

Cele două echipe, Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște s-au întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute, într-un meci din cadrul etapei a 25-a.

ADVERTISEMENT

Atunci, Chindia s-a impus cu 1-0, dar Universității Craiova i s-a refuzat un penalty în minutul 56 când Andrei Ivan a fost faultat evident în suprafața de pedeapsă.

Și în acel caz centralul Istvan Kovacs a considerat intervenția lui Dulca regulamentară. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Iacob, cel care a comis faultul asupra lui Marius Constantin, în meciul din Cupă.

ADVERTISEMENT

Oltenii n-au mai învins-o pe Chindia de aproape doi ani

Statistica, din istoria recentă, a confruntărilor dintre Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște nu este de partea oltenilor.

De la revenirea Chindiei pe prima scenă cele două formații s-au întâlnit de cinci ori, o singură dată reușind ”Juveții” să câștige. S-a întâmplat în iulie 2019, când alb-albaștrii s-au impus la limită, prin golul lui Mihai Roman.

În celelalte patru întâlniri, în Liga 1, Chindia a obținut trei victorii, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În Cupa României cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în 2013, Chindia câștigând meciul în prelungiri (3-1).


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova– FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT