Fază controversată în Concordia Chiajna – FCSB 0-0! Penalty neacordat la Dennis Man. Verdictul lui Ion Crăciunescu

Razvan Nicolae   
în FCSB
18/02/2019, 22:07
Fază controversată în Concordia Chiajna – FCSB 0-0! Penalty neacordat la Dennis Man. Verdictul lui Ion Crăciunescu
Fază controversată în Concordia Chiajna - FCSB 0-0

Meciul Concordia Chiajna – FCSB 0-0 din etapa a 24-a din Liga 1 Betano s-a terminat cu o fază controversată. Vicecampioana României nu a reuşit să treacă pe locul doi, ocupat de U Craiova, iar jucătorii echipei antrenate de Mihai Teja au cerut un penalty în minutele de prelungire.

În minutul 90+2, Andrei Marc a intervenit cu piciorul sus în careu şi Dennis Man a cerut o lovitură de la 11 metri. Jucătorii FCSB au cerut acordarea unei lovituri de la 11 metri, iar Adrian Cojocaru, arbitrul partidei, nu a acordat nimic.

Ion Crăciunescu a explicat faza la finalul partidei: “A fost penalty clar. Lovitură de la 11 metri. Şi Ropotan trebuia să ia al doilea cartonaş galben”, a spus fostul mare arbitru la Digisport.

Fază controversată în Concordia Chiajna – FCSB 0-0. MM Stoica s-a luat de arbitru

MM Stoica s-a enervat după faza controversată din finalul meciului Concordia Chiajna – FCSB 0-0. Oficialul vicecampioanei României l-a contrat pe Adrian Cojocaru şi s-a dus să-i ceară explicaţii după fluierul final al partidei.

FCSB a pierdut două puncte pe terenul Concordiei Chiajna şi echipa antrenată de Mihai Teja ocupă locul trei în clasament, la trei puncte în spatele lui CFR Cluj, liderul din Liga 1 Betano. Vicecampioana României este la egalitate cu U Craiova, ambele având 45 de puncte, iar cele două echipe se vor întâlni duminică 24 februarie, de la ora 20:00.

Închide ×