Sport

Fază controversată în FC Botoșani – Rapid. Moldovenii au cerut penalty pentru un posibil henț. Video

FC Botoșani a cerut penalty la o fază controversată din meciul cu Rapid, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a dictat nimic.
22.08.2021 | 22:30
Faza controversata in FC Botosani  Rapid Moldovenii au cerut penalty pentru un posibil hent Video
ADVERTISEMENT

Întâlnirea din Moldova este un adevărat derby între formațiile de pe locurile 2 și 3, giuleștenii fiind singura formație care nu a primit gol în acest sezon.

FC Botoșani a cerut penalty la o fază controversată în m,eciul cu Rapid

În minutul 31, FC Botoșani a avut o ocazie imensă la poarta Rapidului și care s-a încheiat cu o controversă imensă, gazdele cerând o lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Hervin Ongenda l-a lansat în adâncime pe Mihai Roman, dar șutul acestuia a fost respins miraculos de portarul Horațiu Moldovan, care a reușit astfel să-și țină poarta închisă în acest start de sezon.

Mingea respinsă de Moldovan a ajuns la Realdo Fili. Albanezul a trimis spre poarta părăsită de portarul giuleștenilor, dar a fost respinsă incredibil cu corpul de fundașul Claudiu Belu-Iordache.

ADVERTISEMENT

Scandal după decizia lui Bîrsan

Moldovenii au cerut penalty considerând că Belu a respins balonul cu mîna, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu a dat decât corner. Reluările arată faptul că fundașul rapidist a fost lovit de balon în șold, astfel că centralul a luat decizia corectă, deși spectatorii au încewput să strige ”Hoții, hoții”. VEZI AICI FAZA

Jucătorii lui Marius Croitoru l-au înconjurat pe Bîrsan cerându-i socoteală, iar în meleu s-au băgat și câțiva jucători ai oaspeților. Spiritele s-au calmat abia după ce arbitru le-a acordat cartonașe galbene lui Junior Morais și Cristian Săpunaru de la Rapid și lui Christopher Braun de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Arbitrul nu a dat două cartonașe roșii

Dacă în ceea ce privește faza controversată din careul giuleștenilor Marcel Bîrsan a luat decizia corectă, el a iertat fiecare formație de câte o eliminare.

În minutul 36, rapidistul Alexandru Albu l-a călcat violent pe Eduard Florescu, dar centralul nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben, deși intrarea era de ”roșu” direct.

ADVERTISEMENT

În finalul primei reprize, Bîrsan nu i-a arătat al doilea galben lui Alin Șeroni, pentru faultul acestuia asupra lui Adrian Bălan. Fundașul de la Botoșani văzuse primul cartonaș cu două minute în urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: