Sport

Fază controversată în finala Cupei României Betano dintre Sepsi și U Cluj! Covăsnenii s-au bucurat la gol, însă reușita nu a fost validată. Video

A doua repriză a finalei Cupei României Betano dintre Sepsi și Universitatea Cluj a avut o fază controversată, covăsnenii neînțelegând ce se întâmplă.
24.05.2023 | 21:53
Faza controversata in finala Cupei Romaniei Betano dintre Sepsi si U Cluj Covasnenii sau bucurat la gol insa reusita nu a fost validata Video
Fază controversată în finala Cupei României Betano dintre Sepsi și U Cluj. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

În minutul 53 al finalei, Sepsi a beneficiat de un corner, iar Denis Ciobotariu a trimis cu capul spre poarta „șepcilor roșii”, Andrei Gorcea reușind să prindă greu mingea, iar covăsnenii au protestat, spunând că mingea a depășit linia porții, însă VAR-ul nu a intervenit pentru a analiza faza.

Fază controversată în finala Cupei României Betano dintre Sepsi și U Cluj

Deși jucătorii lui Sepsi s-au bucurat ca și cum au marcat, fotbaliștii Universității Cluj au continuat meciul, iar VAR-ul nu a intervenit, semn că mingea într-adevăr nu a depășit linia porții lui Andrei Gorcea.

ADVERTISEMENT

Reluările TV nu au fost concludente și nu s-a văzut dacă mingea a depășit clar, cu toată suprafața, linia porții Universității Cluj. Meciul a continuat, iar jucătorii nu au continuat protestele.

Denis Ciobotariu a mai ratat o ocazie imensă, la începutul meciului, când a primit o centrare perfectă tot din corner, a plecat fără marcaj, însă lovitura lui de cap a fost imprecisă și s-a dus pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Faza controversată din Sepsi-U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Faza controversată din Sepsi-U Cluj. Sursă foto: Captură/DigiSport

„Nu știu dacă voi pleca de la Sepsi!”

Cristiano Bergodi a vorbit înaintea finalei Cupei României Betano despre viitorul său la Sepsi, spunând că nu știe ce se va întâmpla, însă își dorește nespus de mult un nou trofeu alături de covăsneni: „Nu știu dacă voi pleca de la Sepsi.

Au ieșit multe zvonuri, dar nu vreau să discut. Mă gândesc doar la finala din Cupă și la acest final de sezon. Sper ca băieții să joace pentru club și pentru familiile lor. Este prestigiu pentru ei, iar pentru cei care câștigă un pas important în carieră”.

ADVERTISEMENT

„Universitatea Cluj are jucători foarte buni precum: Chipciu, Thiam, Nistor sau Remacle. Am foarte mult respect pentru Sabău, pe care l-am întâlnit la Brescia pe când eram al Lazio.

S-a spus că nu sunt mulțumit de echipă. Nu este adevărat! Eu sunt o persoană liniștită și nu ies foarte mult în față. Cei de la Sepsi știu asta.

ADVERTISEMENT

Nici nu mă entuziasmez foarte mult dacă e să câștig ceva. Le spun mereu băieților că finalele se câștigă și nu doar se joacă!”, a mai spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT
Tags: