Fotbal intern

Fază controversată în minutul 92 în Academica – FCSB! CFR Cluj, gol validat într-o situaţie asemănătoare

10.05.2021 | 23:55
Faza controversata in minutul 92 in Academica  FCSB CFR Cluj gol validat intro situatie asemanatoare
ADVERTISEMENT

Final controversat la confruntarea dintre Academica Clinceni şi FCSB, încheiat cu scorul de 2-2. Florin Tănase a trimis cu capul, iar portarul Academicii a scos mingea din preajma liniei porţii. Roş-albaştrii au cerut validarea golului, însă Horia Mladinovici a considerat că mingea nu a trecut linia porţii.

Fază controversată în minutul 92 în Academica – FCSB! Tănase a trimis cu capul pe poartă, Ureche a salvat de lângă linia porţii

Denis Haruţ, aflat lângă poartă s-a dus glonţ spre arbitru pentru a cere validarea golului, însă Mladinovici a fost de neînduplecat şi a păstrat decizia iniţială: aut de poartă!

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă nu a putut profita de mingea trimisă în faţă de portarul Andrei Ureche de la Academica Clinceni. Reluările nu arată clar dacă mingea a trecut cu toată circumferinţa linia porţii.

Fază controversată în minutul 92 în Academica - FCSB! CFR Cluj, gol validat într-o fază asemănătoare
Faza la care FCSB a cerut gol. Foto: captură Digisport

În meciul cu CFR Cluj, gol validat la o fază asemănătoare!

În prima etapă din play-off, la meciul dintre CFR Cluj şi Academica Clinceni a fost o fază asemănătoare în care ardelenii au primit un gol valabil.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a lovit mingea cu capul, iar portarul Vâlceanu a scos mingea din preajma liniei porţii. Faza nu a fost concludentă nici atunci.

Arbitrul Sebastian Colţescu nu a validat golul iniţial decât în momentul în care a intervenit asistentul George Neacşu, care a considerat că mingea a depăşit cu toată circumferinţa linia porţii.

ADVERTISEMENT
Gol validat la lovitura de cap a lui Deac în CFR Cluj – Academica 3-0

CFR Cluj – FCSB, derby-ul care poate decide titlul

FCSB a ratat o şansă uriaşă de a trece pe primul loc. Cu această remiză, roş-albaştrii sunt la un punct de CFR Cluj, cu trei etape înainte de final.

În ultima etapă din play-off, cele două rivale la titlu se bat în meci direct pentru câştigarea campionatului. Disputa este programată pe 27 mai în Gruia.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 2,02 este cota pentru „Peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT