ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Fază controversată în minutul 92 în Academica – FCSB! CFR Cluj, gol validat într-o situaţie asemănătoare

Autor: Marian Popovici | 10.05.2021 | 23:55
Fază controversată în minutul 92 în Academica - FCSB! CFR Cluj, gol validat într-o situaţie asemănătoare
Fază controversată în minutul 92 în Academica - FCSB! CFR Cluj, gol validat într-o fază asemănătoare

Final controversat la confruntarea dintre Academica Clinceni şi FCSB, încheiat cu scorul de 2-2. Florin Tănase a trimis cu capul, iar portarul Academicii a scos mingea din preajma liniei porţii. Roş-albaştrii au cerut validarea golului, însă Horia Mladinovici a considerat că mingea nu a trecut linia porţii.

ADVERTISEMENT

Fază controversată în minutul 92 în Academica – FCSB! Tănase a trimis cu capul pe poartă, Ureche a salvat de lângă linia porţii

Denis Haruţ, aflat lângă poartă s-a dus glonţ spre arbitru pentru a cere validarea golului, însă Mladinovici a fost de neînduplecat şi a păstrat decizia iniţială: aut de poartă!

Răzvan Oaidă nu a putut profita de mingea trimisă în faţă de portarul Andrei Ureche de la Academica Clinceni. Reluările nu arată clar dacă mingea a trecut cu toată circumferinţa linia porţii.

Fază controversată în minutul 92 în Academica - FCSB! CFR Cluj, gol validat într-o fază asemănătoare
Faza la care FCSB a cerut gol. Foto: captură Digisport

În meciul cu CFR Cluj, gol validat la o fază asemănătoare!

În prima etapă din play-off, la meciul dintre CFR Cluj şi Academica Clinceni a fost o fază asemănătoare în care ardelenii au primit un gol valabil.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a lovit mingea cu capul, iar portarul Vâlceanu a scos mingea din preajma liniei porţii. Faza nu a fost concludentă nici atunci.

Arbitrul Sebastian Colţescu nu a validat golul iniţial decât în momentul în care a intervenit asistentul George Neacşu, care a considerat că mingea a depăşit cu toată circumferinţa linia porţii.

Gol validat la lovitura de cap a lui Deac în CFR Cluj – Academica 3-0

CFR Cluj – FCSB, derby-ul care poate decide titlul

FCSB a ratat o şansă uriaşă de a trece pe primul loc. Cu această remiză, roş-albaştrii sunt la un punct de CFR Cluj, cu trei etape înainte de final.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă din play-off, cele două rivale la titlu se bat în meci direct pentru câştigarea campionatului. Disputa este programată pe 27 mai în Gruia.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!