Fotbal international

Fază controversată la Barcelona – Manchester United încă din minutul 10. Penalty anulat cu VAR catalanilor

Autor: Alin Miu | 16.04.2019 | 22:32
Fază controversată la Barcelona - Manchester United încă din minutul 10. Penalty anulat cu VAR catalanilor
Fază controversată la Barcelona - Manchester United încă din minutul 10

Minutul 10 al meciului dintre Barcelona și Manchester United a adus în prim-plan o fază controversată. Felix Brych a acordat un penalty pentru catalani, pe care l-a anulat ulterior după ce a consultat sistemul VAR. 

Fază controversată la Barcelona – Manchester United încă din minutul 10

Fred a avut o intervenție energică în careu asupra lui Ivan Rakitic, care, pe transmisiune directă, a părut un fault evident. Totuși, pe reluări, s-a putut vedea cum Fred atinge prima dată mingea, însă apoi și piciorul lui Rakitic. Brych a fost sfătuit în cască să verifice faza la marginea terenului, fapt pe care l-a și făcut. După ce s-a uitat la reluări, neamțul a considerat că intervenția lui Fred a fost una regulamentară. VIDEO AICI

Manchester United a fost învinsă cu 0-1 pe Old Trafford în manșa tur, însă a avut o șansă uriașă de a anula handicapul încă din primele 30 de secunde ale meciului de pe Camp Nou, când Marcus Rashford a luat la țintă bara.

Câștigătoarea acestui duel se va întâlni în semifinale, cel mai probabil, cu Liverpool. Englezii au câștigat cu 2-0 manșa tur disputată pe teren propriu cu FC Porto. Un eventual duel între Messi și Ronaldo putem avea abia în finală, Juventus fiind pe partea de tablou cu Manchester City și cu Tottenham.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!