Fotbal intern

Fază controversată la Clinceni – U Craiova! Oltenii au cerut penalty, arbitrul a acordat lovitură liberă

27.10.2019 | 16:48
Fază controversată la Clinceni - U Craiova! Oltenii au cerut penalty, arbitrul a acordat lovitură liberă
Fază controversată la Clinceni - U Craiova! Oltenii au cerut penalty, arbitrul a acordat lovitură liberă. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Repriza secundă a meciului Academica Clinceni – Universitatea Craiova a adus echipa olteană mult mai des în careul advers. În minutul 68, echipa lui Victor Pițurcă a cerut penalty, după o intervenție a lui Gabi Matei la Valentin Mihăilă. Centralul partidei, Adrian Antonie, a acordat doar lovitură liberă din preajma careului de 16 metri.

Fază controversată la Clinceni – U Craiova! Oltenii au cerut penalty, arbitrul a acordat lovitură liberă

Valentin Mihăilă, unul dintre cei mai activi jucători ai oltenilor în deplasarea cu Academica Clinceni, a fost faultat de fundașul Gabi Matei, în minutul 68, în zona careului de 16 metri. Echipa vizitatoare a cerut penalty, însă centralul Adrian Antonie a acordat doar lovitură liberă. Alexandru Cicâldău a executat extrem de periculos, însă portarul Octavian Vâlceanu a fost la post.

Același Valentin Mihăilă a mai cerut un penalty pentru Craiova, în minutul 72. Jucătorul naționalei României U21 a pătruns vijelios în careu și a fost atacat de Matei și Șut. Din nou, centralul Antonie nu a indicat punctul cu var, considerând intervenție la minge a jucătorilor de la Clinceni.

ADVERTISEMENT

Craiova a avut o repriză secundă extrem de ofensivă la Clinceni, cu atacuri peste atacuri. Victor Pițurcă a avut pe teren nu mai puțin de patru jucători ofensivi: Ivan, Roman, Fortes si Mihăilă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri