Sport

Fază de biliard în FCSB – FC Voluntari! Popa apără uluitor trei șuturi consecutive ale „roș-albaștrilor” în numai 30 de secunde. Video

Mihai Popa a reușit să apere trei șuturi consecutive ale jucătorilor FCSB-ului la o fază de biliard.
12.09.2022 | 22:26
Faza de biliard in FCSB  FC Voluntari Popa apara uluitor trei suturi consecutive ale rosalbastrilor in numai 30 de secunde Video
Fază de biliard în FCSB - FC Voluntari! 3 șuturi apărate de Mihai Popa. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

A fost o fază rapidă, șuturile „roș-albaștrilor” venind în numai 30 de secunde, iar Mihai Popa s-a descurcat impecabil în fața lui Florinel Coman și Andrea Compagno.

Fază de biliard în FCSB – FC Voluntari! 3 șuturi apărate de Mihai Popa

Mihai Popa a avut paradele serii în duelul dintre FCSB și FC Voluntari apărând trei șuturi consecutive ale „roș-albaștrilor”, venite în numai 30 de secunde.

ADVERTISEMENT

Totul a plecat de la o pasă bună primită de Florinel Coman în careul ilfovenilor, iar căpitanul vicecampioanei României a șutat puternic, moment în care Popa a avut prima intervenție.

După ce a respins portarul lui FC Voluntari, mingea a venit la Andrea Compagno, care a șutat spre poartă, însă Mihai Popa a avut din nou o intervenție salvatoare.

ADVERTISEMENT

După cea de-a doua intervenție, mingea a ajuns și la Darius Olaru, care a șutat și el spre poartă, dar tot pe direcția lui Popa.

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Andrea Compagno a ratat marile ocazii ale FCSB-ului în prima repriză

Andrea Compagno a fost activ în duelul cu FC Voluntari, iar atacantul italian a ratat marile ocazii ale FCSB-ului în prima repriză, reluând cu capul în bară o centrare bună primită și ratând alte două ocazii.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, FC Voluntari a reușit să înscrie un gol după o gafă uluitoare a lui Dawa, însă fundașul camerunez a fost salvat de un ofsaid corect dictat de arbitru.

Andrea Compagno a reușit deja să înscrie un gol pentru FCSB, în duelul cu Farul Constanța, pierdut de vicecampioana României, scor 1-3. În actualul sezon, Andrea Compagno a înscris nu mai puțin de 6 goluri, fiind de altfel și golgheterul campionatului.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani are Andrea Compagno
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: