Sport

Fază fierbinte judecată cu VAR în minutul 90+4 al meciului dintre CFR Cluj şi Rapid! Colţescu a stat trei minute la ecran. Video

Sebastian Colţescu a avut un meci liniştit până în minutul 90+4 în CFR Cluj - Rapid. Însă, giuleştenii au primit penalty la ultima fază a meciului, la o fază decisă de VAR.
16.07.2022 | 23:44
Faza fierbinte judecata cu VAR in minutul 904 al meciului dintre CFR Cluj si Rapid Coltescu a stat trei minute la ecran Video
Fază VAR cu Sebastian Colţescu. Sursa: captură Digisport
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 meciul împotriva Rapidului, din prima etapă a Superligii. Finalul de meci a fost extrem de încins, Sebastian Colţescu acordând o lovitură de pedeapsă giuleştenilor, cu ajutorul arbitrajului video.

Fază fierbinte judecată cu VAR în minutul 90+4 al meciului dintre CFR Cluj şi Rapid!

În minutul 90+3, Alex Ioniţă a pătruns cu mingea în careu şi centrarea l-a lovit în cot pe Ovidiu Hoban. Iniţial, arbitrul nu a acordat nimic, însă prin cască i s-a comunicat din camera VAR să verifice faza pe ecran.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colţescu a stat trei minute pentru a urmări faza incriminată şi şi-a schimbat decizia, spre disperarea jucătorilor de la CFR Cluj, care erau la un pas să ia din nou gol în ultimele minute ale meciului.

VEZI FAZA VIDEO AICI

Alexandru Albu a executat slab lovitura de pedeapsă

Alexandru Albu a executat slab lovitura de pedeapsă şi Cristian Bălgrădean a reuşit să scoată mingea în corner. Rapidiştii au protestat pentru că portarul CFR-ului n-ar fi păstrat măcar un picior pe linia porţii.

ADVERTISEMENT

Însă nu a fost cazul pentru o repetare a loviturii de pedeapsă. Sebastian Colţescu a fluierat finalul meciului, jucătorii de la CFR Cluj alergând să îl îmbrăţişeze pe Bălgrădean.

Bălgrădean, al doilea penalty parat într-un interval de trei zile

Portarul celor de la CFR Cluj a parat al doilea penalty în această săptămână, după cel apărat în prelungiri cu Pyunik Erevan. Însă, în meciul cu armenii, la loviturile de pedeapsă, “Pufi” nu a scos niciuna dintre cele patru executate de adversari.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj obţine trei puncte importante în meciul cu Rapid, după un start slab de sezon. Echipa lui Dan Petrescu a pierdut Supercupa României şi a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Yuri Matias a marcat golul victoriei pentru CFR Cluj

Obiectivul echipei în acest start de sezon s-a schimbat în calificarea în grupele Conference League. Însă pentru CFR Cluj va fi un parcurs dificil, în condiţiile în care ardelenii nu vor fi capi de serie în ultimele două tururi.

ADVERTISEMENT

Unicul gol al meciului dintre CFR Cluj şi Rapid a fost marcat de Yuri Matias. Fundaşul a marcat după o fază fixă în minutul 17. Ardelenii s-au apărat foarte bine, până la penalty-ul din prelungiri.

ADVERTISEMENT