Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fază genială cu Gigi Becali și o femeie-psiholog în cantonamentul FCSB: „Bă, sunteți nebuni, ce faceți aici?” Video Exclusiv

Bănel Nicoliță a povestit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA cum a reacționat Gigi Becali când a găsit o femeie-psiholog în cantonamentul Stelei.
02.11.2022 | 22:02
Faza geniala cu Gigi Becali si o femeiepsiholog in cantonamentul FCSB Ba sunteti nebuni ce faceti aici Video Exclusiv
La FANATIK SUPERLIGA, Bănel Nicoliță a povestit reacția savuroasă pe care a avut-o Gigi Becali când a găsit o femeie-psiholog în cantonamentul Stelei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înfrângerea rușinoasă suferită de FCSB în deplasare cu U Cluj, care a dus și la demisia antrenorului Nicolae Dică, anunțată în exclusivitate de site-ul nostru, a fost analizată pe larg și în studio-ul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ar putea fi ajutați jucătorii FCSB de un psiholog? „Să vorbești de așa ceva la Berceni e blasfemie…”

În analiza partidei de la Cluj, cunoscutul jurnalist Andrei Vochin, actualmente consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre cauzele care au dus la eșecul FCSB-ului, dar a adus în discuție și oportunitatea unei consilieri psihologice pentru jucătorii „roș-albaștri”: „Ok, să iei psiholog, să iei mental-coach, să vorbești de așa ceva la Berceni e blasfemie…”

ADVERTISEMENT

„Nu, ăștia sunt escroci!”, a fost replica imediată, cu vădită ironie în glas, pe care i-a oferit-o Robert Niță, prezent și el în studio-ul emisiunii FANATIK SUPERLGA CU HORIA IVANOVICI.

„Dar unii dintre ei sunt oameni care te pot ajuta. Unii dintre ei au făcut puțină școală și pe baza a ceea ce au învățat acolo, unii au o experiență foarte mare, îți pot da anumite sfaturi”, și-a continuat Andrei Vochin pledoaria despre ajutorul pe care un psiholog sau un mental coach îl poate da unui sportiv în momentele dificile.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, scuză-mă că te întrerup, nu știu cum ai ajuns tu consilier, că ai numai idei de astea nebune… Nu, nu pot să fiu de acord cu tine. Tu l-ai văzut pe Ronaldo să aibă mental-coach? Ai auzit treaba asta? Messi? Astea sunt niște escrocherii așa, niște glume”, nu s-a lăsat mai prejos Robert Niță, în același ton ironic ca și până acum.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum a reacționat Gigi Becali când  a găsit o femeie-psiholog în cantonamentul FCSB de la Berceni: „Bă, sunteți nebuni?”

Plecând de la această polemică, pe tema psihologului la echipă, Bănel Nicoliță și-a adus aminte de un moment extrem de amuzant, pe când evolua el la Steaua și care l-a avut în prim-plan pe patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să-l întreb pe Bănel, că mi-a povestit mai demult Bicfalvi, e prietenul meu de mulți ani, de un moment în care a venit o psiholoagă la echipă și v-a pus să cântați… Spune tu povestea, că o știi mai bine. Și a intrat patronul peste voi…”, l-a provocat Florin Gardoș pe Bănel Nicoliță să rememoreze întâmplarea din urmă cu peste zece ani, când antrenor la echipă era Marius Lăcătuș.

Cu zâmbetul pe buze, Bănel și-a adus aminte de faza respectivă și a început să depene amintiri: „Cred că era prin 2009… Aveam o femeie psiholog… S-a gândit ea, băi ce probleme au ăștia de nu mai pot să joace? A venit într-o zi,  a venit marți, apoi a venit joia…

ADVERTISEMENT

Și ne-a pus joi să cântăm. Și cântam pe acolo toate nebuniiile, băteam prin tobe, eram cu diverse instrumente, când colo «poc, poc». Cine credeți că era? Nea′ Gigi! «Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni? Bă, nea′ Mariuse, eu te-am lăsat să ai grijă de echipă, nu să cânte aștia pe aici.»

A dat cu piciorul prin tobele alea pe acolo, a fost mortal… Când ne-a văzut pe toți cum cântam în cor, a crezut că am luat-o razna. Nu mai știu ce cântam, trebuia să avem toți un ritm, ne-a dat instrumente. Bătea unul la tobe, altul nu știu unde…

Eram eu la echipă atunci, Kapetanos, în rest numai copii, doar ce veniseră… Bicfalvi, Ducu Ninu, Andrei Ionescu, nu mai știu cine… Ai de capul meu ce era acolo. Normal că și-a făcut Gigi Becali cruce când a văzut… «Ce faceți mă nebunilor aici?» S-a terminat din start. Știi ce i-a zis lu′ doamna aia? «Haideți doamna, luați-vă hainele, uitați banii, cât trebuie să vă dau? Gata!»

Problema era că aveam rezultate foarte proaste, nu mai băteam pe nimeni, de aia venise psihologul la echipă. Era în sezonul 2009-2010”, și-a încheiat Bănel Nicoliță dezvăluirea savuroasă despre momentul cu Gigi Becali și femeia-psiholog din cantonamentul Stelei.

ADVERTISEMENT