Fază genială reușită de Mitriță în MLS! A driblat patru adversari, dar nu a mai putut învinge și portarul. Video

Alin Miu   
în Fotbal international
06/04/2019, 22:02
Fază genială reușită de Mitriță în MLS! A driblat patru adversari, dar nu a mai putut învinge și portarul. Video
Fază genială reușită de Mitriță în MLS

Alexandru Mitriță a reușit o fază genială în minutul 7 al meciului dintre New York City FC și Montreal Impact. Românul a driblat patru adversari, însă șutul său a fost respins în corner de Evan Bush, portarul advers.

Fază genială reușită de Mitriță în MLS!

Mitriță a avut o șansă uriașă de a deschide scorul încă din primele minute ale jocului. Fotbalistul adus de la Craiova a luat mingea la 40 de metri de poarta adversă și a mers cu ea până în careu, după ce a driblat patru adversari. Șutul său a fost respins spectaculos în corner însă de portarul lui Montreal.

Mitriță a fost din nou integralist pentru New York, într-o partidă care s-a terminat așa cum a început: scor 0-0! A fost cel de-al patrulea rezultat de egalitate înregistrat de echipa lui Mitriță în primele cinci etape din MLS. New York nu are nicio victorie, pierzând cel de-al 5-lea joc.

Lumea fotbalului din România a fost luată prin surprindere în această iarnă, când Alexandru Mitriță, cel mai valoros jucător din lotul Craiovei, s-a transferat în MLS pentru opt milioane de euro. Transferul său a venit la scurt timp după ce Nicolae Stanciu alesese să plece în Arabia Saudită, la Al Ahli SC. Mitriță a fost adus la New York City FC cu scopul de a-l înlocui pe David Villa, ibericul părăsind franciza în decembrie după câțiva ani glorioși acolo, în care a marcat pe bandă rulantă.

Mitriță a început tare, marcând chiar la debutul său, într-un joc de pregătire. În meciurile oficiale, Mitriță are un assist și un gol. Atacantul român a avut o prestație de coșmar în duelul cu Suedia din preliminariile EURO 2020, meci în urma căruia Cosmin Contra l-a scos din lot. Nu este clar deocamdată dacă Mitriță va mai fi convocat sau nu la echipa națională.

Închide ×