Fotbal intern

Fază halucinantă în Liga 2. Trei penalty-uri ratate și portar eliminat în aceeași fază la Petrolul – Rapid. Pancu, atacuri explozive: ”Nu vreau să mă gândesc ce se întâmpla dacă eram eu antrenor”. Video

11.07.2020 | 22:30
Faza halucinanta in Liga 2 Trei penaltyuri ratate si portar eliminat in aceeasi faza la Petrolul  Rapid Pancu atacuri explozive Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca eram eu antrenor Video
ADVERTISEMENT

O fază halucinantă s-a petrecut la meciul Petrolul Ploiești – Rapid București, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 2.

În minutul 65, prahovenii au obținut o lovitură de pedeapsă și se credea că vor trece în avantaj în derby-ul pentru promovare.

ADVERTISEMENT

Însă ceea ce a urmat pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești a fost cu adevărat de cascadorii râsului, dar și ai plânsului.

Liga 2 a oferit o fază halucinantă

Faza halucinantă din Liga 2 a avut loc la mijlocul reprizei secunde, atunci când penalty-ul lui Sergiu Arnăutu a fost parat de Mihai Popa. Arbitrul Iulian Dima a dictat repetarea loviturii pentru că portarul rapidiștilor a ieșit de pe linia porții și i-a arătat și cartonașul galben.

ADVERTISEMENT

Fază halucinantă Liga 2

Laurențiu Marinescu a trecut la punctul cu var, a schimbat colțul, dar Popa a parat din nou. Însă, din nou a ieșit de pe linia porții și arbitrul a dictat o nouă repetare la semnalizarea asistentului Tunyogi Ferencz. Mai mult, portarul Mihai Popa a primit și al doilea galben și a fost eliminat.

Fază halucinantă Liga 2 1

Prahovenii au schimbat din nou executantul și l-au trimis pe Cesar Meza Colli, dar nici acesta nu a avut mai mult noroc. Față în față cu rezerva de portar a Rapidului, Alexandru Tătaru, paraguayanul a șutat mult peste poartă. VEZI AICI TOATĂ FAZA

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Rapid, Dan Alexa, s-a arătat contrariat de deciziile arbitrilor cu privire la repetarea penalty-urilor: ”În ce condiții s-a jucat e maxim ce se putea obține. Ce am trăit astăzi, nu am mai trăit niciodată”.

”Un exces de zel al tușierului și un roșu fosrte ușor acordat. Am venit încrezători că putem câștiga și vreau să-mi felicit jucătorii pentru cât au suferit. E un punct mare. La meciul cu FC Argeș trebuie să câștigăm chiar dacă ne vor lipsi jucători”, a spus el.

ADVERTISEMENT

”E clar că tușierul a vrut să iasă în evidență, dar astfel de lucruri poate strica un parcurs al unei echipe. Am jucat 35 de minute în 9 oameni și am avut și ocazie de a înscrie. Cu șase puncte la meciurile de acasă putem spera la promovare”, a încheiat Alexa.

Președintele giuleștenilor Daniel Pancu a apărut extrem de furios la finalul meciului: ”Arbitrajul este unul dintre factorii importanți de care depinde un club. Este clar că Rapidul nu este respecată, am ajuns bătaie de joc. Rapidul a fost nedreptățită”.

”Trebuie mai multă atenție când se deleagă un arbitru care are legături cu un club rival nouă. Arbitrul are acoperire la repetare, dar e prea mult. E ceva nemaîntâlnit până acum”, a continuat el.

”Sunt șanse de promovare, dar cu astfel de arbitraje va fi greu. Într-o competiție atât de echilibrată, arbitrajul face diferența. Nu vreau să mă gândesc ce se întâmpla dacă eram eu antrenor astăzi. Viitorul nostru este decis de arbitraje”, a încheiat Pancu.

ADVERTISEMENT