Fotbal international

Fază halucinantă în Serbia! S-au luat la bătaie după un gol: “Fair-play? Aici e Serbia!”. VIDEO

29.08.2019 | 14:03
Faza halucinanta in Serbia Sau luat la bataie dupa un gol Fairplay Aici e Serbia VIDEO

Faza săptămânii în fotbalul mondial vine din liga secundă a campionatului sârbesc, unde Metalac Gornji Milanovac și Backa s-au întâlnit în etapa a cincea. Primele 44 de minute au decurs fără evenimente importante, dar odată cu minutele de prelungire ale primei reprize lucrurile au luat o turnură neașteaptă.

Fază halucinantă în Liga a doua din Serbia

Meciul Metalac Milanovac – Backa a produs una dintre cele mai controversate faze ale săptămânii în fotbal mondial. Un atac al oaspeților din minutele de final ale primei reprize a fost întrerupt de un atac mai dur al unui fundaș de la Metalac, însă arbitrul a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea fotbaliștilor de la Backa. Aceștia au continuat să protesteze la adresa arbitrului și cu mâinile pe sus nu au mai urmărit desfășurarea jocului.

Momentul a fost speculat perfect de jucătorii gazdelor, care după o pasă la portar au gonit spre poarta adversă. Vărful celor de la Metalac, Nikola Grbovic a profitat de neatenția fundașilor, care stăteau cu mâinile pe sus, așteptând ca arbitrul să oprească jocul. Grbovic, fără niciun gând despre fair play, a dat mingea pe lângă un adversar și a intrat în careu unde l-a învins pe portar.

Ce a urmat apoi depășește orice așteptare. Observând că arbitrul validează golul, toți fotbaliștii de la Backa au sprintat către marcatorul golului pentru a-i cere socoteală și acolo a izbucnit o bătaie în toată regula, chiar sub ochii oficialilor.

Arbitrul nu a stat prea mult pe gânduri și a arătat 3 cartonașe roșii și unul galben. Culmea, chiar echipa care a luat gol a încasat și mai multe roșii. Până la finalul partidei gazdele au mai reușit un gol.

  • 3 cartonașe roșii au fost împărțite după controversatul moment