Cele mai citite

Video. Un jucător a fost eliminat după ce arbitrul l-a lovit. Ce s-a întâmplat cu arbitrul

Fază incredibilă petrecută în campionatul Franţei l-a duelul dintre Nantes şi PSG, după ce arbitrul partidei a eliminat un jucător din vina lui.
Autor: Tibi Demeter | 15.01.2018 | 11:21
Video. Un jucător a fost eliminat după ce arbitrul l-a lovit. Ce s-a întâmplat cu arbitrul

UPDATE: Arbitrul partidei dintre Nantes şi PSG a fost suspendat pe termen nelimitat

PSG s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Nantes, într-o partidă în care Ciprian Tătăruşanu a fost integralist în poarta gazdelor. Victoria pariezienilor a fost umbrită însă  de  un incident bizar care i-a avut în prim plan pe Diego Carlos, fundaşul lui Nantes şi Tony Chapron, arbitrul disputei.

Diego Carlos încerca să ajungă cât mai rapid în defensivă în momentul în care l-a lovit involuntar din spate, peste picioare, pe arbitru partidei, iar câteva fracţiuni de secunde mai târziu centralul l-a lovit la rândul să pe fundaş şi i-a arătat al doilea cartonaş galben şi implicit cel roşu.

Fundaşul lui Nantes a încercat să îi explice centralului faza incredibilă

Brazilianul de 24 de ani a încercat minute în şir să îi explice arbitrului că toată acţiunea a fost una pur întâmplătoare şi nu merită să fie eliminat. În ciuda protestelor venite din partea lui Diego Carlos şi a colegilor săi, arbitrul şi-a păstrat decizia iniţială.

Paris Saint-Germain a câştigat cu 1-0 partida cu Nantes şi rămâne în continuare pe primul loc în Ligue 1 la mare distanţă de AS Monaco  şi Olympique Lyon, cele două echipe care împart locul secund. Unicul gol al jocului a fost marcat de argentinianul Angel Di Maria în minutul 12

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!