Fază ireală la un meci din liga a doua din Turcia! Portarul a apărat două penalty-uri, dar a fost eliminat pentru că nu a stat pe linia porții. Fundașul intrat în locul lui și-a salvat echipa. VIDEO

Luana Martinescu    Andrei Șchiopu   
în Fotbal international
20/01/2020, 16:26
Fază ireală la un meci din liga a doua din Turcia! Portarul a apărat două penalty-uri, dar a fost eliminat pentru că nu a stat pe linia porții. Fundașul intrat în locul lui și-a salvat echipa. VIDEO
Portarușl și fundașul de la Ușakspor. Sursă foto: twitter

O fază incredibilă a avut loc la un meci din liga a doua din Turcia, în care o echipă a ratat trei penalty-uri consecutive, după ce portarul care apărase două lovituri de pedeapsă a fost eliminat.

Fază ireală la un meci din liga a doua din Turcia

Faza ireală a avut loc la partida dintre Ușakspor și Ergene Velimeșespor (2-0), meci contând pentru campionatul din liga a doua din Turcia.

În minutul 90 al partidei, arbitrul a dictat penalty pentru oaspeți, dar jucătorul lui Ergene a ratat. Portarul lui Usakspor a apărat șutul, însă a primit cartonașul galben, pentru că nu a stat pe linia porții, iar penalty-ul s-a repetat.

Al doilea penalty a fost tras la indigo cu primul, portarul lui Ușakspor a apărat, dar nu a stat pe linia porții și arbitrul i-a acordat al doilea cartonaș galben, fiind eliminat spre nemulțumirea colegilor săi.

Fundașul intrat în locul portarului a apărat penalty-ul

În locul portarului de la Ușakspor a intrat Levent Aktug, fundașul central al formației, care a reușit să-și salveze echipa. Astfel, în mod incredibil, jucătorii de la Ergene Velimeșespor au ratat trei lovituri de la 11 metri.

Arbitrul nu poate fi tras la răspundere pentru că i-a favorizat pe oaspeți, pentru că în acel moment scorul era 2-0 pentru gazde, iar imediat după ratarea celui de al treilea penalty a pus capăt meciului.

  • 13 este locul pe care îl ocupă Ușakspor în clasament, cu 24 de puncte acumulate în 19 etape
  • 9 este locul pe care îl ocupă Egene Velimeșespor în clasament, cu 27 de puncte acumulate în 19 etape
  • 3 puncte a fost penalizarea pe care a primit-o Ușakspor la începutul sezonului, pentru neregulile financiare de la club
Închide ×