Faza „optimilor” de la CM 2018 se încheie cu un meci tare: Columbia – Anglia!

Faza „optimilor” de la CM 2018 se încheie cu un meci tare: Columbia – Anglia!
Harry Kane vrea să-l egaleze pe Lineker în topul celor mai buni marcatori englezi la o ediție a Campionatului Mondial

Faza optimilor de finală de la CM 2018 se încheie marți cu un meci de gală. Anglia, câștigătoare a trofeului în 1966, înfruntă Columbia, națională ajunsă până în „sferturi” la precedenta ediție. 

Lipsa de interes față de ultima etapă din faza grupelor îi poate costa scump pe englezi. Calificați înaintea meciului cu Belgia, aceștia au utilizat mulți jucători de rezervă împotriva „dracilor roșii”, pierzând partida și încheind grupa G pe locul 2. Dacă ar fi câștigat grupa, britanicii ar fi avut parte în „optimi” de un adversar mult mai accesibil: Japonia.

Columbia a jucat bine la acest Mondial

Aventura sud-americanilor la CM 2018 a început cum nu se poate mai rău: penalty, eliminare și gol primit în minutul 5 al jocului cu Japonia. Falcao și compania au avut forța de a reveni, însă în final au pierdut 1-2. Au încheiat grupa pe primul loc, după ce s-au impus cu 3-0 în fața Poloniei, respectiv 1-0 împotriva Senegalului.

Anglia, victorii cu echipele modeste

Pe lângă înfrângerea cu Belgia, scor 0-1, Anglia a bifat două victorii la acest Mondial. A trecut cu 2-1 de Tunisia, după un gol decisiv marcat de Kane pe final, și cu 6-1 de Panama, în ceea ce a reprezentat scorul turneului la actuala ediție.

Dacă va marca un gol împotriva Columbiei, atunci Harry Kane va egala recordul de 6 goluri înscrise de un englez la o singură ediție a turneului final mondial. Performanța a fost stabilită în 1986 de Gary Lineker.

Columbia și Anglia se reîntâlnesc la un Campionat Mondial după 20 de ani de la precedenta confruntare. Se duelau în 1998 în faza grupelor, iar englezii se impuneau cu 2-0 în ultima etapă din grupe, rezultat în urma căruia ei au mers în „optimi” și columbienii au plecat acasă.

Pariuri speciale jucători Columbia – Anglia
Gol și cartonaș Cuadrado @ 26.00
Assist James Rodriguez @ 5.00
Gol și assist Harry Kane @ 17.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×