Fotbal intern

Faza meciului! Piscitelli și Sin s-au dat cap în cap. Antrenorul lui Dinamo l-a certat zdravăn pe portar la pauză!

Autori: Cristi Coste, Francisc Oprea | 27.07.2019 | 22:27
Florin Prunea mută atenția pe arbitraj după meciul de la Cluj! Acuze dure la adresa lui Chivulete: "A dat penalty pentru o cădere de calciu" Dinamo a pierdut cu CFR Cluj, scor 1-0. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Cea mai mare ocazie a primei reprize din meciul CFR Cluj – Dinamo a venit la o mare gafă a apărării dinamoviste. Andrei Sin a vrut să lase mingea portarului Riccardo Piscitelli, însă cei doi nu s-au înțeles și s-au lovit cap în cap. După ultimul fluier al primei reprize, atât Sebastian Moga, antrenorul lui Dinamo, cât și responsabilul cu portarii, Florin Rădulescu, i-au reproșat portarului italian greșeala de comunicare care i-ar fi putut costa pe tabela de marcaj.

Faza primei reprize! Riccardo Piscitelli și Andrei Sin s-au dat cap în cap ! Reacția antrenorilor de la Dinamo

Pe drumul către vestiar, după sfârșitul primei reprize al meciului CFR Cluj – Dinamo, Riccardo Piscitelli, portarul de la Dinamo, a fost aspru criticat de antrenorii lui Dinamo, Sebastian Moga și Florin Rădulescu. Cei doi i-au reproșat lipsa de comunicare cu fundașii din fața sa, care îi putea taxa pe dinamoviști.

Formația din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost foarte aproape de a primi gol la Cluj, după gafa comisă de italian și de Andrei Sin, care s-au invitat reciproc la o minge și apoi s-au ciocnit. De greșeala celor doi putea profita Luis Aurelio, cel care a intrat în posesia mingii după nesiguranța apărării dinamoviste.

VEZI VIDEO AICI

Antrenorii lui Dinamo îl ceartă pe portarul italian Riccardo Piscitelli
Antrenorii lui Dinamo îl ceartă pe portarul italian Riccardo Piscitelli
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!