Sport

Faza serii din Manchester City – Real Madrid 4-3 nu s-a văzut la TV! Ce a făcut Pep Guardiola la golul fabulos al lui Vinicius. Video

Manchester City şi Real Madrid au oferit un meci fabulos în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, iar Pep Guardiola a fost protagonistul fazei serii, care nu s-a văzut la TV.
27.04.2022 | 00:26
Faza serii din Manchester City  Real Madrid 43 nu sa vazut la TV Ce a facut Pep Guardiola la golul fabulos al lui Vinicius Video
Pep Guardiola a oferit faza serii în Manchester Coty - Real Madrid 4-3 (sursă foto: EPA-EFE/PETER POWELL)
ADVERTISEMENT

A fost din nou regal în Liga Campionilor, iar Manchester City şi Real Madrid au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului. Într-o partidă cu şapte goluri, Pep Guardiola a reuşit să ofere faza serii, care nu a fost difuzată pe transmisiunea TV.

Pep Guardiola, faza serii în Manchester City – Real Madrid 4-3. Reacţie de milioane la golul lui Vinicius

În minutul 55, când Manchester City o conducea cu 3-1 pe Real Madrid, Vinicius Junior a reuşit o cursă de senzaţie, începută în propria jumătate, şi l-a învins pe Ederson, la 120 de secunde de la golul al treilea al campioanei Angliei.

ADVERTISEMENT

Un suporter a reuşit să filmeze reacţia lui Pep Guardiola la cursa lui Vinicius Junior. Antrenorul spaniol şi-a pus mâinile în cap când a văzut startul cursei fotbalistului de 21 de ani, ca mai apoi să se aşeze în genunchi.

Imediat după ce Vinicius Junior l-a învins pe Ederson, Pep Guardiola a cedat nervos şi s-a dus să-i reproşeze ceva lui Sandro Scharer, arbitrul de rezervă al brigadei conduse de Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

Englezii, impresionaţi de golul lui Vinicius

Jurnaliştii de la Daily Mail au fost impresionaţi de golul marcat de Vinicius Junior, iar cursa brazilianului a fost caracterizată drept una uimitoare.

“Vinicius Jr. marchează un gol după o cursă solitară uimitoare pentru a-i apropia pe oaspeţi la 3-2, la doar două minute după ce Phil Foden a restabilit avantajul de două goluri pentru gazde, în semifinală”, au scris englezii după golul brazilianului.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola fusese avertizat de Istvan Kovacs înaintea golului marcat de Vinicius

Cu doar câteva zeci de secunde înainte ca Vinicius Junior să marcheze, Pep Guardiola a răbufnit la o decizie luată de Istvan Kovacs. Arbitrul român nu l-a iertat şi i-a acordat imediat cartonaşul galben.

“Îţi mulţumesc”, ar fi fost reacţia lui Pep Guardiola, după ce Istvan Kovacs i-a arătat cartonaşul galben, conform presei din Anglia. Cu toate acestea, arbitrul român a luat o decizie excelentă pe finalul meciului, în favoarea lui Manchester City.

ADVERTISEMENT

Bernardo Silva a marcat golul al patrulea al lui Manchester City, în minutul 74, însă înainte ca portughezul să înscrie, Kevin De Bruyne a fost faultat la marginea careului. Istvan Kovacs a lăsat avantaj, iar decizia a fost apreciată chiar şi în presa din Spania.

ADVERTISEMENT