Sport

Faza serii în Liga Campionilor cu Ovidiu Hațegan în prim plan. Cum i-a pus „piedică” lui Mircea Lucescu. Video

Ovidiu Hațegan a oferit un moment hilar în meciul dintre Dinamo Kiev și Barcelona din grupele Ligii Campionilor.
02.11.2021 | 23:46
Faza serii in Liga Campionilor cu Ovidiu Hategan in prim plan Cum ia pus piedica lui Mircea Lucescu Video
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev și-a jucat în această seară cu Barcelona ultima șansă de calificare în faza eliminatorie a UEFA Champions League, cu Ovidiu Hațegan la centru.

Arbitrul român nu numai că nu a ajutat echipa lui Mircea Lucescu, ci a reușit chiar să le pună „bețe în roate” ucrainenilor la o fază care a devenit virală pe internet.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a „faultat” un jucător al lui Dinamo Kiev și a chemat echipa medicală

Ovidiu Hațegan a reușit să pună la pământ un jucător al lui Mircea Lucescu, spre amuzamentul fotbalistului. Hațegan l-a călcat în alergare pe Mykola Shaparenko iar jucătorul s-a prăbușit pe gazon în minutul 22 al partidei: VEZI VIDEO AICI.

Decarul ucrainienilor s-a resimțit iar Ovidiu Hațegan a chemat echipa medicală a lui Dinamo Kiev pe teren. Hațegan și-a cerut scuze iar cei doi și-au dat mâna.

ADVERTISEMENT

Hațegan nu s-a oprit doar aici și a dat un penalty pentru Barcelona care a fost apoi anulat la intervenția VAR, după un duel între Kedziora și Ansu Fati în minutul 63 al partidei. Șapte minute mai târziu, Ansu Fati reușește să deschidă scorul pentru Barcelona.

Hațegan a fost ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Radu Petrescu. În camera VAR s-au aflat Marco Di Bello și Maurizio Mariani.

ADVERTISEMENT

Prestație slabă în Champions League și pentru Istvan Kovacs

Istvan Kovacs a avut și el o seară grea în Liga Campionilor și a fost extrem de criticat de jurnaliștii francezi de la L’Équipe.

Arbitrul român a fost acuzat că a refuzat un penalty clar campioanei Franței, Lille, în meciul de la Sevilla: „Lille, privată de un penalty evident!”.

ADVERTISEMENT

„Domnule Istvan Kovacs, întoarce-te să furi găini în țara dumneavoastră. Incapabil să arbitreze Sevilla-Lille!”, a fost reacția șocantă a unui fan al lui Lille.

Lille a câștigat în cele din urmă cu 2-1 și a reușit să restabilească egalitatea dintr-un penalty dictat de Istvan Kovacs la intervenția VAR.

ADVERTISEMENT