Faza „sferturilor” de la CM 2018 se încheie cu un meci echilibrat: Rusia – Croația

Alin M   
în Sport
06/07/2018, 21:00
Faza „sferturilor” de la CM 2018 se încheie cu un meci echilibrat: Rusia – Croația
Nationala Rusiei, aproape de semifinale la Mondialul pe care il gazduieste

Rusia și Croația se înfruntă în ultimul meci din faza sferturilor de finală la CM 2018. Nu mulți sunt cei care ar fi pariat la startul turneului pe un asemenea sfert. Croația pornește drept ușor favorită la casele de pariuri, însă orice e posibil ținând cont de ce s-a întâmplat în precedenta fază.

Rusia, pe care mulți nu o vedeau trecând de grupe din cauza jocului modest prestat în meciurile de pregătire dinaintea turneului final, a eliminat în turul anterior naționala Spaniei. Acel joc nu a început deloc bine pentru ruși, care s-au văzut conduși încă din minutul 12 după un autogol al lui Ignashevic. Totuși, aceștia au avut forța de a reveni și înainte de pauză au egalat printr-un penalty transformat de Dzyuba. S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Rusia nu a ratat nimic, iar Spania a făcut-o de două ori, prin Koke și Aspas.

Croația, tot la penalty-uri

Croații au avut o desfășurare de evenimente oarecum asemănătoare în optimea de finală cu Danemarca. Nordicii au deschis foarte repede scorul, în minutul 1, prin Mathias Jorgensen, dar s-au văzut egalați la fel de repede, în minutul 4, grație reușitei lui Mandzukic. Așa a rămas scorul în 120 de minute de joc, astfel că partida a fost decisă la loviturile de departajare. Croații au ratat de două ori, prin Badelj și Pivaric, însă danezii au avut o statistică încă și mai dezastruoasă, cu trei ratări: Eriksen, Schone și Nicolai Jorgensen.

Parcursuri lejere în grupe

Croația a încheiat grupa D cu maximum de puncte, învingându-le pe Nigeria (2-0), Argentina (3-0) și Islanda (2-1). De cealaltă parte, Rusia a luat șase puncte din grupa A, dar s-a calificat înaintea ultimei etape, după 5-0 cu Arabia Saudită, 1-0 cu Egipt și 0-3 cu Uruguay.

Pariuri speciale Rusia – Croația
Peste 59,5% posesie Croația @ 1.85
Peste 1,5 ofsaiduri Rusia @ 2.00
Sub 13,5 faulturi Croația @ 1.75*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×