Fotbal international

Fază şocantă la Napoli – Udinese 4-2! David Ospina s-a lovit la cap, a luat două goluri uşoare şi a ajuns comoţionat la spital! Video

17.03.2019 | 21:16
Faza socanta la Napoli  Udinese 42 David Ospina sa lovit la cap a luat doua goluri usoare si a ajuns comotionat la spital Video

Au fost emoţii mari la meciul Napoli – Udinese 4-2, partidă care s-a jucat în etapa a 28-a din Serie A. David Ospina, portarul gazdelor, s-a accidentat în minutul 5, când a primit o lovitură în cap, dar a preferat să continue cu toate că era comoţionat.

Emoţii mari la Napoli – Udinese 4-2 după accidentarea lui David Ospina

În minutul 5 al meciului Napoli – Udinsese 4-2, David Ospina a trecut prin emoţii mari. Portarul de 30 de ani s-a ciocnit cu Ignacio Pussetto, iar atacantul oaspeţilor l-a lovit puternic la cap. Jucătorii celor două echipe au făcut semne disperate ca medicii să intervină, însă fotbalistul columbian a continuat să evolueze după ce a fost bandajat.

David Ospina a primit două goluri de la Udinese, iar la prima reuşită a lui Kevin Lasagna, portarul columbian era vizibil comoţionat şi nu a putut să respingă mingea. Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, fotbalistul de 30 de ani a căzut din picioare şi i-a speriat pe jucătorii de pe teren, dar şi pe fani.

David Ospina va rămâne în spital pânâ luni

Medicii au intervenit din nou cu rapiditate, iar David Ospina a fost urcat în ambulanţă şi transportat de urgenţă la spital. După mai multe investigaţii, doctorii au anunţat că fotbalistul de 30 de ani a suferit o comoţie cerebrală.

Conform presei din Italia, David Ospina este conştient şi se află în afara oricărui pericol. Medicii de la spitalul “San Paolo” au decis să nu-l externeze şi să-l ţină sub observaţie peste noapte.