Video. Moment amuzant la Miami! A pupat fileul, după ce a câştigat un punct miraculos

Gabriel Esanu   
in Sporturi
27/03/2018, 12:31
Video. Moment amuzant la Miami! A pupat fileul, după ce a câştigat un punct miraculos

Orice punct contează, mai ales în setul decisiv. Asta a simţit Tomas Berdych, cel care se luptă cu americanul Frances Tiafoe pentru un loc în optimile de finală la Miami. La 3-3 şi 30-30, jucătorul ceh a trimis o minge care a lovit fileul de două ori înainte de a cădea în terenul adversarului său.

Vezi aici faza la care Berdych a pupat fileul

Imediat după această fază, la care a avut mare noroc, Berdych s-a dus şi a pupat fileul, spre amuzamentul spectatorilor prezenţi. Doar că nu a reuşit să fructifice mingea de break pe care a avut-o şi, după ce a mai ratat încă una, Tiafoe şi-a făcut serviciul pentru 4-3.

În cele din urmă, organizatorii au fost neoviţi să întrerupă partida din cauza ploii torenţiale care a căzut în Miami la scurt timp după această fază. Tiafoe conducea cu scorul de 5-4 în momentul în care s-a întrerupt, iar cehul urma la serviciu. Câştigătorul va juca împotriva lui Kevin Anderson în optimi.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×