Fotbal international

Fază virală la Valladolid – Real Madrid! Arbitrul a solicitat ajutorul colegilor săi, dar camera VAR era goală :)

10.03.2019 | 23:54
Faza virala la Valladolid  Real Madrid Arbitrul a solicitat ajutorul colegilor sai dar camera VAR era goala

Real Madrid a câștigat cu 4-1 partida jucată în deplasare cu Valladolid, punând capăt astfel unei perioade de coșmar, în care a suferit trei înfrângeri consecutive. Meciul a fost plin de evenimente, mai ales în prima repriză.

Arbitrul a solicitat ajutorul colegilor săi, dar camera VAR era goală 🙂

Valladolid a ratat un penalty și a avut două goluri anulate cu intervenția VAR în prima repriză, iar la primul gol anulat fază surprinsă la TV a devenit virală pe internet. Arbitrul a solicitat intervenția colegilor săi, dar pe imaginile de la TV, în camera VAR nu apărea nicio persoană. Rivalii lui Real s-au amuzat pe seama acestui incident nefericit, spunând că sistemul VAR a fost făcut special pentru a-i ajuta pe madrileni. Televiziunea spaniolă care a transmis meciul a dezvăluit că totul a reprezentat doar o eroare tehnică, pe ecran apărând o altă imagine, și nu cea reală, în care arbitrii erau la locurile lor.

Golurile lui Real Madrid au fost marcate de Benzema, cu o dublă, Varane și Modric, golul croatului fiind unul de generic. În ciuda acestui succes, Real continuă să aibă șanse minime chiar și la ocuparea locului 2 în clasament. Real e la cinci puncte în urma lui Atletico și la 12 puncte de Barcelona. În următoarea etapă, echipa lui Solari va evolua pe teren propriu cu Celta Vigo, formație aflată pe loc retrogradabil.

Imaginea care a aparut pe TV
Imaginea care a aparut pe TV

Real Madrid și-a compromis sezonul într-o singură săptămână. Mai întâi a fost eliminată în semifinalele Cupei Regelui de Barcelona, apoi a pierdut tot împotriva catalanilor meciul decisiv de rămânerea în cursa pentru titlu, pentru ca în final să primească lovitura de grație în Liga Campionilor de la Ajax. Real și-a oprit astfel o serie fabuloasă în Ligă, cu trei trofee consecutive câștigate.

Florentino Perez se află deja în căutarea unui nume mare pentru banca tehnică la vară, iar principale ținte sunt Jose Mourinho și Massimiliano Allegri.