Sport

Faza zilei în fotbal! Gestul incredibil al unui arbitru din Premier League către suporteri. Video

Imagini incredibile din Anglia, unde un cavaler al fluierului a creat stupoare la un meci amical dintre Bristol City și Aston Villa.
02.08.2021 | 09:49
Faza zilei in fotbal Gestul incredibil al unui arbitru din Premier League catre suporteri Video
ADVERTISEMENT

Într-o perioadă în care Jocurile Olimpice ocupă prima pagină la majoritatea publicațiilor, un episod întâmplat la un meci amical din Anglia a făcut înconjurul planetei.

În rolul principal este Kevin Friend, un arbitru de 50 de ani cu mare experiență în Premier League din Leicestershire.

ADVERTISEMENT

Un arbitru din Premier League le-a arătat cartonașul galben suporterilor care l-au înjurat

Aston Villa a câștigat cu 3-0 meciul amical împotriva celor de la Bristol, dar acest aspect e mai puțin important. Kevin Friend („Prieten”) nu a fost foarte prietenos cu suporterii veniți pe stadion, care l-au înjurat în finalul partidei.

Fanii de la una dintre peluze i-au strigat: „Ești doar un Mike Dean de rahat”, referință la un alt arbitru din Premier League extrem de controversat.

ADVERTISEMENT

Centralul partidei nu a stat pe gânduri și le-a arătat cartonașul galben suporterilor de la peluză, spre stupoarea tuturor celor prezenți. Oare ce a scris cavalerul fluierului în dreptul numelor celor avertizați?

Fanii s-au amuzat copios pe seama gestului centralului Kevin Friend

Fanii prezenți pe stadion au gustat din plin momentul și s-au amuzat copios pe urma gestului arbitrului Kevin Friend, care oficiază meciuri în cel mai important campionat din lume de nu mai puțin de 11 ani.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Daily Mail a investigat cazul și anunță că Friend este arbitrul care a arătat cele mai puține cartonașe galbene în precendentul sezon din Premier League: 59 în 25 de meciuri.

Pe de altă parte, arbitrul de centru Mike Dean se află la polul opus. Acesta a arătat cele mai multe cartonașe din campionatul Angliei: 93 în 93 de partide.

ADVERTISEMENT

Un fan al lui Aston Villa afirmă că el este cel care a văzut cartonașul galben

Sebastian Bacon se laudă pe twitter că el este cel care a văzut cartonașul galben de la Kevin Friend, fiind și cel care a postat video-ul cu momentul inedit: „Astăzi am luat un cartonaș galben de la Kevin Friend”, a scris el în postare.

Fanii lui Aston Villa au primit cu urale momentul, apoi l-au aplaudat pe central, încetând să îi mai adreseze cuvinte injurioase din acel moment.

ADVERTISEMENT
Tags: