Sport

Faza zilei la Euro 2020. Leonardo Bonucci a fost trimis în tribune de un steward care l-a confundat cu un fan. Video

Veteranul lui Juventus, Leonardo Bonucci, a trăit un moment inedit, imediat după calificarea Italiei în finala Euro 2020.
07.07.2021 | 09:18
Faza zilei la Euro 2020 Leonardo Bonucci a fost trimis in tribune de un steward care la confundat cu un fan Video
ADVERTISEMENT

Apărătorul Leonardo Bonucci nu va uita niciodată seara de 6 iulie. Fotbalistul a fost trimis în tribune de un steward care l-a confundat cu un fan.

Momentul inedit s-a petrecut imediat după ce Squadra Azzurra s-a calificat în finala Euro 2020, după ce a trecut de Spania, după executarea loviturilor de departajare.

ADVERTISEMENT

Bonucci ”placat” de un om de ordine

Naționala Italiei și-a confirmat statutul de favorită la câștigarea trofeului continental suprem. ”Albaștrii” lui Roberto Mancini s-au calificat, nu fără emoții, în ultimul act la Euro 2020.

A fost 1-1 după 90 de minute, plus cele două reprize de prelungiri. Donnarumma a parat execuția lui Morata, iar Jorginho a înscris golul decisiv.

ADVERTISEMENT

Însă, eroul serii a fost Leonardo Bonucci. Apărătorul de 34 de ani a fost implicat în faza zilei la Euro 2020. Fotbalistul Squadrei Azzurra a ales să sărbătorească alături de fani calificarea în finală.

Apoi a încercat să revină alături de coechipieri pentru a celebra succesul, dar a fost blocat de un steward. Fotbalistul a fost confundat cu un fan și împins înapoi înspre tribunele populate de suporterii ”Albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Situația l-a amuzat pe Bonucci care nu a ripostat, ci a așteptat calm până când omul de ordine a realizat că a făcut o greșeală.

Italia își află miercuri adversara din finala Euro 2020

Italia a terminat grupa de la EURO 2020 cu trei victorii la rând și fără să primească nici măcar un gol. Problemele au apărut în fazele eliminatorii.

ADVERTISEMENT

În optimi a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Austria, scor 2-1, iar în sferturi a tremurat serios pentru calificare, chiar dacă toate golurile meciului cu Belgia, 2-1 pentru Italia, s-au marcat în prima repriză.

Miercuri seara, pe Wembley se joacă și cea de a doua semifinală, Anglia – Danemarca, iar învingătoarea va lupta, duminică, pentru trofeul suprem, contra Italiei.

Indiferent cu cine va lupta pentru titlul de ”Regină a Europei”, Italia are un ascendent moral excelent. Sub comanda lui Roberto Mancini, Squadra Azzurra a ajuns la 33 de meciuri fără înfrângere în toate competiţiile, ceea ce reprezintă un record absolut pentru naționala din Peninsulă.

ADVERTISEMENT